Меню Затваряне

Всичко за Комеди Клуб Подкаст

Комеди Клуб Подкаст с Цецо, Иван и Боми

Подкастът предимно е разговор между няколко души с микрофони и наподобява радио предаване. Разликата в Комеди Клуб Подкаст е възможността вие да гледате и видео на случващото се в студиото, докато участниците обсъждат интересните теми. По-подробно можете да се запознате с това какво е подкаст ТУК.

Комеди.БГ и Иван Кирков стартираха през 2016-та година продуцирането на български подкасти. Към момента Комеди.БГ разполага с 5 канала за подкаст, сред които Комеди Клуб Подкаст, Комеди Клуб Новини, Комеди Клуб Клюки, Комеди Клуб Спорт и PussyCast, с общо над 500 епизода, които може да слушате няколко пъти седмично в Youtube, Spotify, iTunes, Soundcloud, Google Podcasts и други.

Целта на подкаста е да се забавлявате в уютната ви домашна обстановка, да забравите напрегнатото ежедневие и да „прекарате“ малко време с любимите си комедианти от Комеди Клуба, които си говорят за всичко, което им е забавно или интересно.

Може да се запознаете по-подробно с различните подкасти в линковете отдолу, а за да ги слушате просто потърсете „Комеди Клуб Подкаст“ или ги вижте на следните адреси:
Комеди Клуб Подкаст
Комеди Клуб Новини
Комеди Клуб Клюки
Комеди Клуб Спорт 
Комеди Клуб PussyCast
https://open.spotify.com/show/1mPXNenKCLdRUsaUiVQWYk
https://itunes.apple.com/bg/podcast/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B0%D1%81%D1%82-the-comedy-club-channel/id1213940694?mt=2
https://soundcloud.com/user-243077722

И, разбира се, очаквайте в бъдеще още много подкасти, нови серии, както и много интересни гости!