Меню Затваряне

Идва Шести Фестивал на Комедията София 2019

Шести Фестивал на Комедията София 2019

Скоро наближава, организираният Комеди Клуб София за шеста поредна година, Фестивал на Комедията София!

Тъй като все още организаторите не са споделили пълната програма, са ни известни само двата основни акцента на Фестивала:

  • Първият е организираното от от Комеди Клуб София шоу за 10-ти път в Зала 1 на НДК! Фестивалът на Комедията 2019 ще се закрие с Main Event, на който за пореден път публиката ще има възможността да се наслади на истински стендъп. Разбира се, ще участват най-добрите комедианти от Комеди Клуб София, с най-добрите си шеги.

Ето я информацията за събитието:
Дата: 7-ми ноември 2019г., 20:00 ч.
Място: Зала 1 на НДК, София
Билети: ЕВЕНТИМwww.eventim.bg/bg/bileti/festival-na-komedita-2019-main-event-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-1142776 )

  • Вторият акцент е гостуването на легендата Джон Клийз – един от основните членове на легендарната комедийна трупа Monty Python и създател на сериала Фолти Тауърс. Печели награда БАФТА, както и номинации за Златен глобус за най-добър актьор в мюзикъл или комедия и Оскар за най-добър оригинален сценарий за филма „Риба наречена Уанда“. Ще може да го наблюдавате на 4-ти септември в Зала 1 на НДК, а за повече информация: https://www.eventim.bg/bg/bileti/monthy-python-and-faulty-towers-star-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-1095014/performance.html

През 2018-та, Фестивалът на Комедията събра над 9000 души в рамките на един месец в Комеди Клубовете и Зала 1 НДК .

Тази година се очаква интересът да бъде още по-голям и числото да мине 12 000 посетители.

Ако искате да разберете още за Фестивал на Комедията, като идея, може да видите нашата статия тук: https://comedyfestival.bg/?p=171 .
А за повече информация относно стендъп-а в България: https://standup.bg