Меню Затваряне

Образите на Еди Мърфи на завръщането му в SNL

Seinfeld Eddie Murphy

Еди Мърфи се завърна със своят монолог в Saturday Night Live в последното издание за годината. Той съживи някои от най-известните му и обичани образи от публиката, непоказвани от десетилетия.

Чудесно е да се завърна тук, най-накрая, като домакин на SNL за Коледа, каза Мърфи.

А по средата на монолога му, той бе прекъснат от Трейси Морган, Крис Рок и Дейв Шапел, които го поздравиха от сцената.

Преглеждайки събраната група, Шапел казва: „В момента гледате половината от бюджета на Netflix, точно тук на сцената.

В един от сегментите, Еди Мърфи надяна пуловер и маратонките на г-н Робинсън, пародирайки неговия господин Роджърс, който каза на зрителите, че кварталът му се е променил значително след последния път, когато го видяха:

Той също така научи аудиторията си на думата „облагородяване“ (gentrification): „Това е като магически трик“, каза Мърфи. „Белите хора плащат много пари и след това ПУФ, всички черни хора ги няма.

Беше забавно да видите как елдата се издига от люспи от царевица в „Маскирания певец“ и да се спукаш с най-новите хитове като „Tinga Nadies“ и други. Дори само категориите в сегмента бяха златни.

Но победителят от върнатите образи отива при Gumby, който донесе възмутен взрив в Weekend Update. ”Засрами се, Лорн Майкълс! Засрамете си и вие, NBC! Как смеят да откажат на Гъмби 40 минути преди шоуто.“

Колко e готин Еди Мърфи? Той е толкова готин, че да не изглежда шокиран, след като „ла*на“ се изплъзна от устата му в края на скицата „Nailed It“. И той е толкова готин, че последния сегмент от последното шоу на десетилетието е може би най-добрия за цялата нощ. Огладняла от глобалното затопляне полярна мечка срина оградата и беше на косъм да убиващ елфите. „Мечките ядоха елфите като Skittles!“, Изкрещя той. „Коледа се отменя! #SantaKnew!”

За още информация относно стендъп комедията в България и чужбина: standup.bg