Меню Затваряне

Масовото смеене на 1 Април

онлайн стендъп

Както вероятно знаете, 1 април е патронният празник на Комеди.БГ и Комеди Клуб София и всяка година го празнуваме с публиката.

Шоуто на 1 април, щеше да бъде 10-то шоу на комедиантите в Зала 1 на НДК, но 2020-та имаше други планове..

Независимо от извънредното положение и карантината, обаче, тази година не беше изключение. Вечерта на 1 април, в YouTube каналът на Комеди Клуба, бе излъчен специален запис – шоукейс шоу с всички комедианти.

А благодарение на модерните технологии, във времената като тези, успяхме да съберем хора колкото три Зали 1 НДК само докато изчакваха шоуто да започне.

През 2014та година комедиантът Иван Кирков организира Първи Фестивал на Комедията София 2014 с цел да популяризира стендъп комедията в България. Точно година по-късно той създава първият и единствен комеди клуб в страната.

На 1ви Април 2017, Кирков и екипът му превръщат в реалност мечтата на комедиантите от клуба. Те излизат за първи път заедно на сцената на Зала 1 НДК с най-добрите си нови шеги. И стендъп шоуто на 1 април 2020 щеше да бъде 10- то подред, но карантината не попречи всички фенове на комедията да се насладят на най-любимите шеги на комедиантите.

Благодарим Ви за смеха!