Меню Затваряне

Комеди Клуб София се завръща!

стендъп комедия българия
Новото начало на стендъп комедията започва на 5-ти Юни в Комеди Клуб Московска с три дни шоута с най-добрите комедианти!

За първи път в историята си Комеди Клуб София трябваше да чака толкова дълго за смеховете ви. Най-накрая отново ще можем да гледаме стендъп комедия в България, а смеховете ще са по-силни от всякога.

Елате и нека споделим първите мигове от вече възраждащия се социален живот с по трима от нашите резиденти и техните любими шеги, премесени с все още не тестваните и нови закачки. 🙂

А това ще се случи:
Кога: 5, 6, 7 юни от 21:00 ч.
Къде: Комеди Клуб Московска
Резервации: 0897 234 077 или 0884 505 855 (резервациите се пазят до 15 минути преди старта на шоуто)

Ако не сте запознати със стендъп комедията, тя представлява шоу пред публика на живо, обикновено в Комеди Клуб или по-голяма сцена (като например Зала 1 НДК). Един човек се изправя на сцената само с микрофон в ръка и разказва шеги, вдъхновени от лични преживявания.

стендъп комедия в България
Комедиантите на Комеди Клуб София в Зала 1 на НДК през 2019-та година

Комеди Клуб София е първият и единствен до момента клуб за стендъп комедия в България. През 2014та година, Иван Кирков създава Фестивал на Комедията София. Успява да популяризира стендъп комеди жанра и подписва с първия професионален стендъп комедиант в България и партньор на Иван още от 2013та – Васил Ножаров.
През 2015та Кирков създава първия и единствен до момента Комеди Клуб в Страната – The Comedy Club Sofia.

Комеди Клуб София:
Смешна вечер…
…без майтап!

🙂

Стендъп Комедия в България: Програма
Подкастите на Комеди Клуб София: Тук