Меню Затваряне

Комедии 2020

комедии

Обичате комедиите и не знаете коя първо да изгледате? Е, това е вашата статия: топ комедии за 2020-а година.

Free Guy

Райън Рейнолдс съблича пурпурния латексов костюм за различен вид филм за супергерои – един с огъната видео игра. За този експлозивен кръг актьорът от Deadpool играе човек на име Гай(a guy named Guy), който работи като банков касиер, когато един ден научи, че е персонаж, който не е играч в компютъризиран свят. И също толкова сигурни, че Рейнолдс ще даде нужния хумор, ние също трябва да се грижим за режисьора Джоджо Зайо Тайката Уайтити и убиеца на Ева убиецът Джоди Комер.


The Climb

Кайл и Майк са двама най-добри приятели, които имат много общи черти … до моментът в който Майк преспива с годеницата на Кайл(още 1 обща черта 🙂 ). Това, което идва след това, е история за приятелството и любовта, натъпкана наред с шегите, достатъчно смешни, за да ви наранят(Както казва един от най-легендарните стендъп комедианти Лени Брус: „Комедията е трагедия плюс отминало време“). Не често виждаме филми, фокусирани върху мъжките приятелства, така че The Climb изглежда като глътка свеж въздух.

А ако искате да чуете какво имат да кажат и българските стендъп комедианти – заповядайте в Комеди Клуб София или гледайте нашите подкасти:

Downhill

Кайл и Майк са двама най-добри приятели, които имат много общи черти … до моментът в който Майк преспива с годеницата на Кайл(още 1 обща черта 🙂 ). Това, което идва след това, е история за приятелството и любовта, натъпкана наред с шегите, достатъчно смешни, за да нарани страните ви. Не често виждаме филми, фокусирани върху мъжките приятелства, така че The Climb изглежда като глътка свеж въздух.


My Spy

Агент на ЦРУ „получава“ деветгодишно момиче и е принуден да я включи в своята операция. Такава е същността на шпионската измама от Питър Сегал, режисьор на други сатири, включително Анджи Трибека, Вземи умни и Голи пистолети. Про-борецът Дейв Батиста играе оперативен агент на ЦРУ, докато Хлоу Коулман, която може да познаете от сериали като Big Little Lies, Superstore, and Transparent, е там, за да го държи из късо.


Irresistible

Написан и режисиран от Джон Стюарт, този филм ни разказва за Гари, демократичен стратег (Карел), който се опитва да убеди пенсиониран морски пехотинец (Крис Купър) да се кандидатира за кмет. Тогава републиканците изпращат Вяра (Роза Бърн, най-добрата), за да разклати нещата.


Bad Boys for Life

Третият филм от франчайза „Лоши момчета“ обединява Майк и Маркъс отново, когато съпругата и синът на могъщ мексикански лорд на наркотиците търсят отмъщение за всички, участващи в процеса му и затвора.

Ако ви се гледат още комедийни филми, вижте и статията за Комедии на 2019-а 🙂