Меню Затваряне

Български Рекорди на Комеди Клуба

стендъп комедия българия

Комеди Клуб София стартира нова инициатива. Ние ще следим за всички невероятни чисто български рекорди и ще ги записваме във вечна класация на най-забавните и интересни рекорди в България.

Инициативата е вдъхновена от Рекордите на Гинес и Комеди Клуб Подкаст.

Записването на рекордите стартира на 27ми септември 2020, когато Комеди Клубът и Иван Кирков ще поставят нов рекорд за най-дълго българско толк шоу/подкаст.

За да запишем ваш рекорд в рекордите на Комеди Клуба, ще трябва да се свържете с нас в instagram и да ни изпратите достоверни и сигурни данни и доказателства за рекорда ви. Ако е трудно да се докаже, че рекордът е ваш, ще трябва да пратим човек, който да удостовери рекорда, а вие ще трябва да покриете разходите за това.

Надяваме се да се забавлявате с най-забавните рекорди на България и с Лигата на Комеди Клуба.

Как да кандидатствам за рекорд?

Можеш да кандидатстваш за забавен рекорд, като ни пишеш в instagram или на e-mail.

Как да получа сертификат за рекорд?

Веднага щом докажеш, че рекордът е твой или на твоята група и платиш разходите по удостоверяването, ще ти изпратим сертификат за вашия рекорд и ще те впишем в нашата база данни, за да могат всички българи да се радват и възхищават на рекорда ти.

Къде мога да намеря всички Български Рекорди на Комеди Клуба?

Все още изграждаме страницата на Българските рекорди на Комеди Клуба. Съвсем скоро ще можеш да разглеждаш всички рекорди.

Повече за Комеди Клуб София

Повече за stand up comedy