Меню Затваряне

Шоуто на Комеди Клуб по случай 1-ви април

Шоуто на Комеди Клуб София по случай 1-ви април се състоя за поредна година, макар и в онлайн формат. „Денят на шегата“ е официалният празник на Комеди Клуб. По традиция, всяка година, първият ден от месец април, зала 1 на НДК е запазена от Иван Кирков и компания за представления.

Постерът за онлайн събитието за 1-ви април

За съжаление поради пандемичната обстановка от коронавирус, шоата през 2020 и 2021 година не се състояха. Поне не и по желаният начин… Уви, не това е важното. Онлайн или не, нямаше какво да спре комедиантите, от това да празнуват своя весел и щастлив празник със своите фенове. Вирусът остана безсилен пред желанието и мотивацията на Комеди Клуб, като 1-ви април беше почетен както подобава.

Комеди Клуб след шоу в зала 1 на НДК

Шоуто беше излъчено онлайн в YouTube канала на Комеди Клуб в 20:15 часа, а продължителността му е беше над 1 час. Събитието беше напълно достъпно и безплатно. Всички комедианти на клуба бяха част от представлението и забавляваха многохилядната публика пред екраните.

Изпуснахте представлението? Няма за какво да съжалявате. Хубата страна на онлайн събитието е, че то остава вечно. Можете да се насладите на спектакъла по всяко едно време. Шоуто на Комеди Клуб за 1-ви април е качено в YouTube канала на Комеди Клуб, където можете да го изгледате спокойно, колкото пъти си пожелаете.

Пазете се, бъдете здрави и се надяваме догодина да се смеем отново заедно на 1-ви април, както сме си свикнали. А дотогава, заповядайте в Комеди клубовете, за да наваксаме изпуснатия смях! 🙂

Програма за представленията в клубовете, можете да намерите тук.