Меню Затваряне

Денят за трошене на пари и Комеди Клуб магазин

Денят за трошене на пари наближава, а заедно с него и намаленията на всеки вид мърч в Комеди Клуб магазин. Датата на този така почитан и полезен за развитието на икономиката празник е 24 април, а дотогава всеки един артикул на Комеди Клуб ще бъде на намаление. От така познатите кракавици, през елегантните лимитирани тениски и суичери, до кирки и зарчета.

Черен суичер на Комеди Клуб

Какво представлява Денят за трошене на пари?

Денят за трошене на пари е първият чисто български комерсиален празник. Той подпомага икономиката и прави хората щастливи с оферти за страхотни покупки. Това е единственият ден в годината, в който всеки българин може да си купи това, което наистина иска, без угризения. Своеобразният празник е стартиран от Иван Кирков през 2020 година по време на пандемията. По това време икономиката на страната страда, а хората са повече от нещастни. Кирков излиза с решение и на двата проблема. Отговорът на всички несгоди е специален ден за трошене на пари (или както обичаме да му викаме – голямата паротрошка).

Комеди Клуб КОМБО – кракавици, тениска и стикери

Какво се прави на този ден?

Обичаите на Деня за трошене на пари следва да се спазват стриктно, за да е на добра поличба и да бъде пълен портфейлът на празнуващия, през останалите 364 дни от годината.

  1. Денят започва със ставане преди изгрев слънце (или просто много рано), за да имате максимално дълго време, в което да трошите парите си.
  2. Излизате без да гледате назад към дома и не се прибирате докато не потрошите и последната стотинка.
  3. Много лоша поличба е да се върнете с пълен портфейл на този ден.
  4. В същото време е на голям късмет черпенето на приятели и хора от противоположния пол.

Старо предание гласи, че ако прекараш вечерта на 24 април на шоу в Комеди Клуба, всичките ти дни през годината ще са весели, а ако похарчиш лев, ще ти се върне по 100.

Съвети

Заповядайте на 24 април в Комеди Клуб за Деня за трошене на пари, за да Ви върви на пари през годината, а докато магнитът за кинти се активизира в портфейла ви, ние да се посмеем заедно, както подобава.

Разгледайте сайта на Комеди Клуб магазин за страхотни намаления по случай Деня за трошене на пари тук.

Повече за Комеди Клуб, stand up комедията и подкастите, можете да научите тук.

Не забравяйте да гледате и шоуто ни по случай 1-ви април.