Меню Затваряне

Комеди Клуб и stand up comedy магазин

Комеди Клуб София предлага богат и разнообразен избор от собствени продукти, попити с духа на комедията, в своя онлайн stand up comedy магазин. Широката гама от продукти включва най-разновидни тениски, суичери, аксесоари, чорапи и дори собствено бельо с присъщата Комеди усмивка.

Тениски

Безспорно най-търсените и желани продукти с марката Комеди Клуб са тениските. Богатият избор, предлаган на феновете е нещото, което отличава продукта от останалия мърч. Най-известната и разпознаваема тениска е тази с Комеди умивката (черна и червена), а останалите видове в продажба са: първо издание с надпис „Funny is the new sexy“, издание на тема Фестивал на Комедията, тип „Всеки ден е ваканция“, както и стандарта с логото на Комеди Клуб.

Можете да видите всички налични видове тениски тук.

Суичери

Суичерът на Комеди Клуб съчетава стил и удобство в едно, като разпознаваемата (черна) усмивка отново е налице. Качествената материя, използвана при създаване на горнището, придава максимален комфорт при носене, а елегантният дизайн го прави подходящ, както за ежедневен, така и за спортно-елегантен тип облекло. Продуктът е от опимитирана премиуим серия от специалната марка на Комеди Клуб София.

Бельо и чорапи

Комеди Клуб пуснаха своя модна серия бельо, подобно на едни от най-известните световноизвестни личности от калибъра на Ким Кардашиян. Продуктът беше предназначен за деня на „Свети Валентин“, основно като идея за подарък за двойката, но могат да бъдат закупени и поотделно. Комеди Клуб чорапите (кракавиците), от своя страна, остават едни от най-комерсиалните и търсени артикули, заради своята уникална разноцветност и дизайн. Комфортът, удобството и качеството на материята, от която са направени, са другите важни фактори които правят кракавиците толкова желани.

Други продукти

Аксесоарите на Комеди Клуб предлагат на феновете богато разнообразие на продукти от Комеди мърч. Комеди Клуб усмивката е брандирана и се явяван на всеки продукт, като по този начин придава духа на комедията на всеки артикул. Специална оферта на Комеди Клуба е Комеди комбо, което включва в себе си – черна тениска с черна усмивка, кракавици и 2х250 стикери.

За повече Комеди Клуб продукти и мърч, посетете сайта на stand up comedy магазин. Възползвайте се от страхотните намаления по случай Деня за трошене на пари, за който можете да научите повече тук.