Меню Затваряне

Иван Кирков с премиера на ново stand up comedy шоу

ivan kirkov 2021 stand up comedy special

Иван Кирков тръгва на турне с новото си stand up comedy шоу „Мръсна игра„.

Стендъп комедиантът обръща поглед към тежката 2020 година. Вдъхновен от срещите си с известни и безизвестни политици, споделя наблюдения върху актуалните събития в страната.

Феновете в Русе, Варна и София ще се смеят заедно с Кирков и чисто новото му шоу „Мръсна игра“.

ivan kirkov stand up comedy special

Иван Кирков е създател на Комеди Клуб София и един от първите стендъп комедианти в България.

Кирков е роден в Стара Загора. След като завършва езиковата гимназия там, учи първо в София, а след това във Виена.

След като успява да пробие в корпоративния живот, усеща че има и по-важни неща от парите и кариерата и се връща в България, за да основе първата компания за продуциране на стендъп комедия в страната ни – Комеди БГ.

Създава Фестивал на Комедията, а по-късно отваря и първия и единствен в България Комеди Клуб.

Шоуто му „Роден в Стара Загора“ е първото соло шоу на Кирков. Две години по-късно създава и „Едно Време Беше по-добре“, а още две години след това и шоуто – „Какво Искат Мъжете“.

В работата си Кирков не спира да търси таланти и да работи с тях в ускорената програма за подготовка на стендъп комедианти на Комеди Клуб София. Именно там намира невероятни хора като Николаос Цитиридис, Ники Банков, Васил Ножаров, Петя Кюпова и други.

nagradi nikolaos kirkov komediant na godinata

Печелил е много награди, сред които и комедиант на Адрия и Региона пез 2014-та година на церемонията в Скопие. Раздал е още повече награди, след като се оттегля от номинациите и създава годишните комедийни награди на България през 2015-та година.

Работил е с някои от най-великите комедианти в света, като е организирал шоутата в България на звезди като Джими Кар, Еди Изард, Джон Клийз (от Монти Пайтън) и Луи Си Кей.

луи си кей comedy club

През 2016-та създава първия все още активен подкаст в страната – Комеди Клуб Подкаст, на който е и водещ. Предаването има над 1000 епизода. Там си говори с часове с хора от шоу бизнеса, политиката и икономическия живот. Хапвал е кюфтета в Парламента с шефовете на партиите и е обсъждал кариерното развитие в България с топ мениджъри от големи компании.

И въпреки това, Кирков си остава стендъп комедиант. Чуйте част от историите, които понякога го ядосват, а друг път го карат да се смее на глас в шоуто – Мръсна Игра.

*Шоуто съдържа нецензурен език и не е подходящо за лица под 16 години.

Билети за стендъп комеди шоуто в Русе и Варна

Програма на стендъп комедията в София