Меню Затваряне

8-и Фестивал на комедията София търси нови таланти

stand up comedy special open mic

50 шоута и много нов материал

На 6 октомври стартира 8-и Фестивал на комедията. В продължение на месец Комеди Клуб София ще бъде мястото, което събира смеха и доброто настроение.

Мотото на тазгодишния фестивал е Избери да се смееш. Смехът и хуморът са най-ефективните средства срещу неприятностите на ежедневието.

За разлика от предишни издания на фестивала, този ще обърне внимание на българската стендъп комедия и търсенето на нови таланти.

Над 50 шоута с най-добрите български комедианти ще те забавляват през целия месец. Шоута с изцяло нов материал, тематични вечери и много Best of шоута.

Търсим нови комедианти

Акцентът на Фестивала е състезанието за аматьори Разсмей ме, ако можеш. В три квалификационни кръга най-добрите ще продължат напред и ще стигнат до Големия финал. По-различното при този Open Mic е мащаба и наградата – три отделни шоута, които да те отведат до финала, за да бъдеш гарантирано най-добрият.

 Публиката решава кой ще бъде финалист, трябва да се потрудиш, за да спечелиш смеховете.

Победителят ще спечели 500 лв.! 

Ако си добър и бъдеш забелязан от Иван Кирков и екипа на Комеди Клуба, ще имаш възможността да участваш истинско шоу и да започнеш професионална кариера в стендъп комедията. 

Ако си забавен, или имаш още по-забавни приятели доведи ги. 

Разсмей ни, ако можеш.

Избери смеха и доброто настроение с 8-и Фестивал на комедията София.

За резервации и билети

Програма на стендъп комедията

Фестивал на комедията

Open Mic състезание