Меню Затваряне

Емо Йоцов за пръв път ще излезе на сцената на НДК

Емо Йоцов Emo Yotsov stand-up comedy Bulgaria

За пръв път на сцената на Комеди Клуба ще излезе и най-новото попълнение в Комеди Клуб Семейството. Емилиян Йоцов е част от Комеди Клуб Семейството от 2019 г. Емо вече има доста шоута зад гърба си, а на 1 април му предстои за пръв път да разсмее и публиката в Зала 1 на НДК.

Ето какво ни разказа за себе си:

Опиши се като комедиант:

Мисля си, че съм забавен, винаги може и още. Обичам да се шегувам с всичко. Няма тема, която да не може да бъде забавна, стига да е поднесена по правилния начин. Към това се стремя.

Защо реши да се занимаваш със стендъп?

Всеки човек си има един вътрешен глас, които му дава разни идеи, без значение дали иска ли да ги чуе или не. Обаче, ако го слушаш известно време, ще те насочи към това, какъв трябва да бъдеш. Моят глас ми разказва шеги за пишки.

1 април е … ?

Най-смешният ден.

Случка от предишен 1 април:

Случката се развива 2003 г. Играехме си пред блока с приятели и група момичета от квартала дойдоха и ни поканиха на рожден ден, който започва след половин час. Трябваше бързо да се оправим, да измислим подаръци (просто взехме кой, к’вато стара плюшена играчка имаше) и да отидем. Успяхме да станем готови навреме, даже откъснахме цветя от градината на една баба. Застанахме пред вратата на момичето, почукахме и отвори дядо ѝ. Пред него бяхме петима петокласника с гелосани глави, стари плюшени ирачки и цветя, откъснати с корените. Рожден ден нямаше, беше просто първоаприлска шега, а ние никога не успяхме да им го върнем.