Меню Затваряне

Публиката ще се смее с Христо Радоев на 1 април

христо радоев комедиант

Остават броени дни до шоуто в Зала 1 на НДК! Билетите са почти разпродадени и нямаш време за губене, ако искаш да дойдеш на шоуто.

Днес разкриваме още един комедиант, който ще се включи в шоуто посветено на 1 април.

Христо Радоев е част от Комеди Клуба от 2016 г., има множество шоута зад гърба си. Христо може да гледаш редовна както на сцената на Клуба, така и в страната. Той очаква с нетърпение шоуто в НДК.

Ето какво ни разказа:

Опиши се като комедиант:

Като комедиант съм секси парче. Вкъщи съм известен като Циничният бард. Възпявам човешката природа, преодолявам своите лични травми и борби и поставям в светлината на прожектора детайли от ежедневието, които повечето хора пренебрегват. Също говоря за секс.

Защо реши да се занимаваш със стендъп?

Със сигурност не е било съзнателно решение, което съм взел след внимателно проучване на жанра и претегляне на плюсове и минуси. Просто, още от първия ми досег със стендъп комедия бях възхитен от ефекта, който нестандартното мислене, правилните думи и специфичното изпълнение могат да имат върху хората. Винаги съм го приемал като предизвикателство. Било въпрос на време да направя своя опит на Open mic в Комеди Клуба.

1 април е … ?

Ден за ударна доза адреналин. Някои хора скачат с бънджи, но аз предпочитам да накарам няколко хиляди човека да се смеят в синхрон. Чувството е незабравимо.

Случка от предишен 1 април:

За първото ни излизане в Зала 1 НДК осемте комедианта трябваше да подготвим финалния ни поклон, и се оказа че се налага да го репетираме повече от материала си. Предполагам, че когато шоуто приключи и излязохме да се поклоним, повечето зрители са си мислили че на сцената се поздравяваме за шоуто. Реално бяхме не по-малко горди със съвършения ни поклон и коментирахме колко добре сме се справили с хореографията.