Меню Затваряне

Комеди Клуб Пловдив с 11 pre-opening шоута

комеди клуб пловдив

Чу ли новината, с която стартирахме май?

Ново приключение за целият екип на Комеди Клуба стартира от 12 май, когато предпремиерно ще открием Комеди Клуб Пловдив.

А ти ще бъдеш част от целия процес, защото с твоя помощ, ще превървем Пловдив в най-смешният град в страната.

Комеди Клуб Пловдив – нова крачка за българската стендъп комедия

Време е Пловдив да има собствена стендъп сцена, която да събира всички фенове от региона, но и да бъде мястото за изява на нови таланти.

От 10 години се стараем стендъп комедията да стане преживяваме, както за артистисте, така и за публиката. Стендъпа отдавна надхвърля София като фенска база. Наши фенове пътуват километри, за да дойдат на шоу заедна вечер, защото атмосферата в клуба е неподражаема.

С Комеди Клуб в Пловдив ще променим културната сцена в града, с твоята помощ. Защото Пловдив го заслужава. Вторият по големина град в България и неговите жители ще имат свой дом на комедията, където да се смеят от четвъртък до неделя.

11 предпремиерни шоута

Готов ли си за смях? Нямаме търпение да се смеем заедно, стартираме с предпремиера с 11 шоута от 12 май. В откриващите шоута ще се включат комедиантите Иван Кирков, Петя Кюпова, Васил Ножаров, Христо Радоев и Кристиян Терзиев.

Очакваме те в новият дом на стендъп комедията! Предстоят ни много смехове, както и много патемтни шоута. Но първите винаги се помнят най-много.

Голямото откриване

19 май е датата на откриването на новият Комеди Клуб Пловдив, който се намира в центъра на града. Комеди Клуб Пловдив е на адрес ул. Гладстон 15, в ДК Борис Христов. з

Следи програмата, за да не пропускаш нищо.

festival plovdiv super comedy club stand up comedy