Меню Затваряне

Официално откриване на Комеди Клуб Пловдив

comedy club plovdiv

Ако и ти си от най-нетърпеливите фенове, то вече си посетил Комеди Клуб Пловдив за 4-те дни с предварителни шоута миналата седмица.

Открихме новият дом на стендъп комедията в България с много шеги и супер готина публика.

Но това беше само загрявка за голямото шоу тази седмица. На 20 май предстои официалното откриване на Комеди Клуб Пловдив!

Иван Кирков, Ники Банков и Емо Йоцов са подготвили най-доброто от шегите си, за да разсмиват публиката от петък до неделя.

Защото само един ден смях не стига. А в Пловдив смеховете предстоят. Най-доброто от българската стендъп комедия вече е под тепетата.

Първият Комеди Клуб в България отваря през 2015 г., и е първото място в столицата със собствена стендъп сцена и редовни шоута. От Open Mic вечерите на Клуба стартират кариерите на всички наши комедианти.

7 години по-късно, отново правим история заедно, със старта на стендъп клуб в Пловдив. Предизвикателството не е малко, но стендъп комедията в България вече е сред най-предпочитаните начини за забавление с верни фенове. А ние вярваме, че Пловдив го заслужава. Да направим Пловдив най-смешният град в страната, заедно!

Не пропускай историческият момент и голямото откриване в Пловдив! Твоят смях е важен за нас.

програма и резервации пловдив комеди клуб
Програмага за откриването на Комеди Клуб Пловдив