Меню Затваряне

Стендъп Комедия е в цялата страна тази седмица

Юли може и да е отпускарски месец, но Комеди Клуба работи с пълни сили, за да продължава да те забавлява. Тази седмица стендъп комедията е в цялата страна. Защото трябва да се съгласим, всички имаме нужда от качествен стендъп тези дни.

Къде може да гледаш шоутата на Комеди Клуба тази седмица?

  • В понеделник сме във Варна за второто от двете стендъп шоута, с които отбелязваме лятото и всички събития, които 2022 ни поднася. Иван Кирков, Петя Кюпова и Емо Йоцов отново разсмяха варненската публика в неделя вечер, но само едно шоу не стига. Двете дати са напълно разпродадени само за няколко дни!
комеди клуб шоута
Две разпродадени stand-up шоута във Варна
  • “Това не е по телевизията” – стендъп соло шоуто на Николаос Цитиридис е на финалната права на турнето си. На 20 юли телевизионният водещ и комедиант гостува в Русе, а на 21 юли завърша лятното си турне в Плевен. Стендъп шоуто на Николаос обиколи  11 български града, за да разкаже забавни и истински истории от другата страна на телевизията. 
comedy club nikolaos tsitiridis
Стендъп Турнето на Николаос Цитиридис с последните две дати – Плевен и Русе
  • Комеди Клуб София не спира да работи. Всеки, който остава в столицата през лятото има нужда от забавление. Ако и ти си от тези хора, но намираш чар и удоволствие в летните софийски вечери, при нас може да намериш идеаелен завършек (или продължение( на вечерта си с много смях, атмосфера и хубави коктейли.

Тази седмица в Комеди Клуба ще те забавляват 8 от нашите комедианти с топ шоутата Най-доброто от Комеди Клуба и Мъже срещу жени – от сряда до събота.

stand-up comedy шоу софия
Най-доброто от българската стендъп комедия в Комеди Клуб София

Следи The Comedy Club Podcast, за да не пропускаш нищо от света на Комеди Клуба!

Информация за събития, шоута и фестивали ще откриеш тук.