Меню Затваряне

8 от най-добрите комедианти ще те разсмиват в Стара Загора

комеди клуб фестивал

БИЛЕТИ за Фестивал на комедията Стара Загора виж тук.

1-ви Фестивал на комедията е след по-малко от 2 седмици и е време да ти представим комедиантите, които ще участват.

На една сцена ще излязат 8 от най-добрите български комедианти за една вечер с много смехове и шеги.

Ето кои са комедиантите на 1-ви Фестивал на комедията в Стара Загора:

Иван Кирков

Иван Кирков, старозагорецът който стои зад организирането на Фестивала, както зад Комеди Клуба ще бъде част от шоуто на 11 август. Иван Кирков е резидент на Комеди Клуб и е един от най-успешните професионални стендъп комедианти у нас. 

Иван е горд старозагорец, който обича да се шегува с родния си град и дори има соло шоу, което се казва „Роден в Стара Загора“.

През 2014 г. Иван организира Първият Фестивал на комедията в София, в който участват комедианти от 7 страни. Това дава началото на историята на Фестивала, който днес е с издания в 5 от най-големите български градове.

стендъп комеди иван кирков

Николай Банков

В шоуто на 11 август ще участва и Николай Банков, един от първите комедианти, които се присъединяват към Иван Кирков през 2013 г. Ники сред най-емблематичните лица на Клуба, познат на публиката и от редовните му участия в Комеди Клуб Подкаст. Пловдивчанинът пленява публиката си с атрактивните си имитации на героите в историите си и образите, в които влиза, когато е на сцена.

stand-up comedy niki bankov

Васил Ножаров

Васил Ножаров ще бъде в Стара Загора, за да ти разкрие тайните на програмистите, мъжете с котки, жените и бруталната истина за шофирането в столицата. И за шофирането като цяло. Васил е първият комедиант, който се присъединява към Иван Кирков и от 2012 г. е част от стендъп сцената у нас. Иван, Васил и Ники са първите резиденти на Клуба.

stand-up comedy vasil nozharov

Петя Кюпова

Петя Кюпова е първата жена професионален комедиант у нас. Петя заедно с Александър Деянски, Христо Радоев и Николаос Цитиридис става част от второто поколение стендъп комедианти, които стартират от Open Mic вечерите в Клуба.

Преди да започне да се занимава със стендъп, Петя учи и завършва актьорско майсторство за драматичен театър в ЮЗУ“ Неофит Рилски“ в Благоевград. Днес тя е сред най-успешните комедианти в България, занимава се със стендъп на пълен работен ден и е сред най-разпознаваемите лица от Комеди Клуба. ‘

petya kiupova stand up comedy

Христо Радоев

Друг старозагорец, който ще излезе на сцената е Христо Радоев. Христо е резидент и е част от Клуба от 2016 г. Той е един най-интересните и оригинални комедианти, най-забавният сред архитектите и със сигурност най-добре чертаещият сред комедиантите.

Христо може да се шегува с всичко с ирония, която е запазена марка за историите му.

stand-up comedy hristo radoev

Александър Деянски

Александър Деянски е част от Комеди Клуба от 2016 г. и сред най-талантливите стендъп комедианти у нас. Историите на Сашо са неща, които всеки един от нас е преживял, но не може да ги разкаже толкова забавно и иронично. Деянски идва в големия град от сравнително малко село, с което автоматично натрупва жизнен опит за поне 10 години.

Той знае от първа ръка всичко за малките населени места, корпоративния живот в столицата, съпругите и бебетата, Джобс бг и кариерното развитие.

sasho deyanski stand-up comedy

Цветомир Павлов

Цветомир Павлов е един от най-оригиналните стендъп комедианти в България и основен комедиант на Комеди Клуб София. Кариерата му започва от Open Mic в Комеди Клуб София през 2016та.

Той е третият старозагорец сред комедиантите, на феновете на Комеди Клуб Подкаст е познат от редовните си участия в Комеди Клуб Шоубизнес. Цецо е част от Подкаста още от създаването му и участва в едни от най-култовите епизоди.

Кристиян Терзиев

kristiyan terziev comedy club

Кристиян Терзиев е от новите попълнения на Клуба, но вече има доста шоута зад гърба си.

Той се явява на няколко Open Mic вечери, а през 2018 г. става част от Комеди Клуб семейството.

Кристиян има участия в стендъп шоута, както на сцената на Комеди Клуба и в страната, така и във Фестивал на комедията. Кристиян участва и в шоутата в Зала 1 на НДК.

Емо Йоцов

emiliyan yotsov comedy club

Емилиян Йоцов е последното попълнение в Комеди Клуба. Той става част от Клуба през 2019 г., като преди това има редовни включвания в аматьорските шоута. 

Емо участва в stand-up шоутата на Комеди Клуба и в страната, участва и във Фестивалите на комедията.  През 2022 г. Емо направи участвна за пръв път на Голямото Шо за 1 април 2022 г. в Зала 1 на НДК.