Меню Затваряне

Комеди Клуба с най-доброто от Ножаров, Деянски и Банков в Пловдив

фестивал пловдив

Комеди Клуб София с 4 шоута и най-доброто от българската стендъп комедия в Пловдив! Празнуваме смеха малко след празника на града с много смехове.

Васил Ножаров на шоуто в Зала 1 на НДК – 1 април 2022

Трима от резидентите на Комеди Клуба ще разсмиват публиката от откриващия ден.

Васил Ножаров е част от Комеди Клуба от самото му началото. Той е първият комедиант, който се присъединява към създателя на организацията – Иван Кирков.

Васил е печелил титлата „Комедиант на годината“ и е участвал във всички големи събития, организирани от Комеди Клуб България и компанията Комеди БГ – шоута в Зала 1 на НДК, Фестивал на комедията, турнета в страната и др.

Ники Банков също е един от емблематичните комедианти и е познат на феновете, както от участията му в Комеди Клуб Подкаст, така и в редовните шоута на Клуба.

stand-up comedy niki bankov
Стендъп комедианта Николай Банков

Александър Деянски е част от комедиантите, които стартират стендъп кариерата си на Open Mic вечерите в Комеди Клуба. През 2016г. Деянски става част и от Комеди семейството.

Сашо често се шегува с истинските неща от жизнения цикъл на човек като семейния живот, кариерата и баланса между двете. Тези истории са от първа ръка и вдъхновени от собственото му ежедневие. 

Александър Деянски на 1 април 2022 г.

Тук може да видиш цялата програма.