Меню Затваряне

Николаос Цитиридис с две шоута в Комеди Клуб Пловдив

николаос цитиридис стендъп шоу

На 10 септември стендъп комедиантът и телевизионен водещ Николаос Цитиридис ще представи шоуто си „Това не е за по телевизията“ в Комеди Клуб Пловдив.

Билети Тук.

След успешното лятно турне в 14 града, Николаос отново е в Пловдив за две специални шоута в Комеди Клуба.

Тези истории няма как да научиш от ефира. „Това не е за по телевизията“ е 70-минутно стендъп комеди шоу за всичко, което се случва от другата страна на телевизионния екран. В шоуто си, Николаос говори без никаква цензура и нарича нещата със собствените им имена.

След дълга пауза, той се завръща към стендъп корените си с чисто нов материал и турне в цялата страна. 

По телевизията „Шоуто на Николаос Цитиридис“ стартира през 2020г. и забавлява зрителите всеки делник от 22:30 по БТВ. 

николаос комеди клуб

Какво се случва зад кулисите на едно шоу през последните 2 години, къде е магията на телевизията и има ли рискове живото предаване? На тези въпроси Николаос ще даде отговори по време на лятното турне.

Николаос става част от семейството на Комеди Клуба през 2016г., когато се явява на Open Mic и го печели.

След няколко победи, талантът на Цитиридис е забелязан от продуцента Иван Кирков, което го води до това да стане официално част от Комеди Клуб София. От 16 май 2019г. е резидент – най-високата титла за особени постижения към комедията в България. 

Като част от  Комеди Клуб София, Николаос е участвал във всички шоута на Комеди Клуба в Зала 1 на НДК, шоута в страната и на сцената на Комеди Клуба.