Меню Затваряне

7 години Комеди Клуб София!

комеди клуб софия

Комеди Клуб София на 7 години!

На 7 декември 2015 г. отваря врати първият Клуб за стендъп комедия. Това продължава да е домът на стендъп комедията вече 7 години.

Историята започва много по-рано, когато през 2012 г. Иван Кирков се завръща в България, за да развива стендъп комедията в България.

Комеди Клуба отваря на първата си локация ул. „Леге“ в центъра на София. След скоростен ремонт, в началото на декемеври клубът е готов да посрещне първите си гости. Началото е трудно, но постепенно работата се разраства, а Комеди Клуба става предпочитано място за забавление.

Комеди Клуб на ул. „Московска“ отваря врати през 2019 г. , а за неподозиращата публика има „тайно“ първо шоу преди голямото откриване.

На сцената на Клуба са се качвали много световни звезди като Луи Си Кей, Даниел Слос, Стивън К. Амос, Омид Джалили и др.

Клубът е и независима сцена за професионална комедията, където всеки аматьор може да тества уменията си и да се подобрява, докато стане професионалист, ако притежава нужните качества. Всички наши комедианти са стартирали от Open Mic шоутата в Клуба.

7 години комеди клуб

Първите 7 са най-важни, случиха се толкова много неща, но едно със сигурност не се променя – смехът си остава сериозна работа! Продължаваме да се смеем заедно, а най-доброто тепърва предстои.

Празнуваме рожден ден до Коледа с Коледното шоу в НДК! Все още има останали билети – виж тук.

Какво се случва в Мемермата виж тук.