Меню Затваряне

Как да стана комедиант? Open Mic и Ускорената програма за комедианти

Какво е Open Mic?

Open Mic е една от най-важните традиции в стендъп комедията и едно от любимите шоута на Комеди Клуба. Именно от тук са стартирали кариерите си всички наши професионални стендъп комедианти.

Ако успееш да впечатлиш продуцента, Иван Кирков, някой от персонала ще ти каже, че Кирков иска да говори с теб след аматьорското шоу.

Това е първата стъпка по дългия път към професионална кариера в Комеди Клуб София. Иван Кирков търси най-новите стендъп звезди на Комеди Клуба! Ще бъдеш ли част от Випуск 2022 на Комеди Клуба? Запиши се на Open Mic и имаш възможност да станеш част от семейството на Комеди Клуб България.

Ускорената програма на Иван Кирков и Комеди Клуба

Защо Ускорената програма за стендъп комедианти е важна?

Защото така новите таланти получават интезивно и качествено обучение, като непрекъснато тренират уменията и шегите си пред истинска публика заедно с професионалните комедианти.

Началото може да е трудно и колебливо, но всеки амтьор трябва да знае, че стане ли част от програмата има пълната подкрепа на продуцента Иван Кирков и целия екип на Комеди Клуба.

Трябва да си наясно, че не винаги нещата се получават от първият път, но ако си достатъчно упорит и много искаш това нещо – със сигурност таланта и работата ти ще бъдат забелязани.

1 април 2022 г. Комеди Клуба в Зала 1 на НДК
1 април 2022 г. Комеди Клуб София в Зала 1 на НДК

Какво търсим в бъдещия комедиант?

  • Отговорност
  • Талант
  • Работа в екип

Ако притежаваш тези качества и мечтаеш да разсмиваш хората от сцената не отлагай. Не е лесно да станеш комедиант, но уверевяме те – струва си цялото време и усилия, които ще вложиш.

Запиши се за Open Mic и ела да ни разсмееш.

Следващият Open Mic в Комеди Клуб София е на 23 януари от 18:30 ч. Може да се запишеш на лично съобщения във FB страниците ни.

Популярният ТВ водещ Николаос Цитиридис заедно с продуцентите Иван Кирков и Любомира Николова по време на турнето му. Николаос стартира стендъп кариерата си през 2016 г. в Комеди Клуб София.