Меню Затваряне

SOLD OUT Свети Валентин с Комеди Клуба в Зала 1 НДК

комеди клуб зала 1 ндк

Разпродадена Зала 1 НДК и 3 SOLD OUT шоута в Комеди Клуба за 14 февруари

Денят влюбените отбелязахме с романтика и много пикантни шеги в напълно разпродадената Зала 1 НДК за шоуто Свети Валентин с Комеди Клуба. По същото време в Комеди Клуб София също имаше шоута посветени на Комедията за влюбени. Кой е казал, че любовта и смеха не вървят ръка за ръка?

Първото ни разпродадено шоу за годината на сцената на Зала 1 се случва само месец след Коледното шоу на Комеди Клуба! Ако си пропуснал да се смеем заедно за празника – виж билети за 8-и март с Комеди Клуба.

Резидентите на Комеди Клуба отново направиха празника специален с най-добрите си шеги.

Комедиант на годината – 2022 е Петя Кюпова!

Вечерта беше специална и защото след края на шоуто продуцентът Иван Кирков връчи наградата Комедиант на годината за 2022 г. на Петя Кюпова!

„Комедиант на годината“ е най-високото отличие и признание за работата и усилията на комедианта през изминалата година. Петя Кюпова заслужено печели отличието – тя е първата жена професионален комедиант у нас и участник във всички проекти на Комеди Клуба!

Миналата година тя е имала 4 шоута пред пълна Зала 1 НДК в София, както и множество шоута в Комеди Клубовете в София и Пловдив, турнета в цялата страна.

Всеки празник е специален с Комеди Клуба – подари смях на себе си и любимите си хора!