Меню Затваряне

Open Mic в Комеди Клуба – Иван търси комедианти

open mic sofia

Иван Търси Комедианти и Open Mic в Комеди Клуба

Продуцентът и създател на Комеди Клуба – Иван Кирков вдига завесата на Open Mic-а с чисто новата поредица в Комеди Клуб Подкаст – Иван Търси комедианти.

Open Mic е аматьорското шоу на Комеди Клуба, където всеки може да се пробва на сцената на Комеди Клуба. Всеки стендъп ентусиаст има възможност да се разкаже най-добрите си шеги пред истинска публика.

Жури и Червени Картони

Новото във формата е журито – професионалните комедианти на Комеди Клуба дават безценни съвети и коментари за участниците. Ако и ти искаш да се пробваш на новия Open Mic не трябва да се притесняваш. Всички наши комедианти са минали по същия път и много добре знаят какво ти предстои. Затова приемай с хумор всичките им съвети. 🙂

Всичко е в ръцете на публиката, която трябва да спечелиш. Тя има силата да те свали от там с червен картон ама си много зле.

Важно е да знаеш, че това не е краят, а може да опиташ отново, с по-добър материал на следващото шоу.

Запише се за Open Mic в Комеди Клуба София

Ако и ти разсмиваш приятелите си и искаш да опиташ нещо ново – запише се за участие. Следи Програмата на Комеди Клуба, за да знаеш кога е следващото аматьорско шоу.

Гледай трите епизода излезли до момента в Комеди Клуб Подкаст, за да те вдъхновят или да ти дадат смелост да опиташ и ти.