Меню Затваряне

Комедиант на годината и Кулминацията на Фестивала в НДК

награди за стендъп комедия

В началото на ноември се случиха 2 много важни събития от календара на Comedy.BG. Кулминацията на 10-и Фестивал на комедията в Зала 1 НДК с 10 от топ комедиантите на една сцена и Годишните Комедийни награди. Връчването на приза за Комедиант на годината всяка година е в края на Фестивала.

Годишни Комедийни Награди за първи път в Пловдив

Голямата награда за участие и принос в развитието на българската стендъп комедия грабва пловдивчанина Ники Банков! Ники Банков печели за трети път титлата Комедиант на годината и безспорно я заслужава!

Ники е част от Комеди БГ от 2014 г., когато идва за първи път на Open Mic, но не го печели (урок за всички Open Mic-ъри, които искат бързо да напреднат). Ники обаче не се отказва, а с помощта на продуцента Иван Кирков продължава да усъвършенства комедията си докато става един от най-добрите.

Ники Банков, заедно с Иван и Васил Ножаров е сред първите резиденти на Комеди Клуб София.

Ники е комедиант на пълен работен ден, той участва в шоутата в Клуба, на турнета в цялата страна и всички Фестивали на комедията.

Честита награда на Ники Банков! И да почерпи 🙂

ivan kirkov comedy bg nagradii standup
Продуцентът Иван Кирков връчва наградата за Дебют на годината
nikoi bankov 2023 komediant nagrada
Комедиант на годината 2023 – Ники Банков

По време на наградите младият комедиант Мишо Димитров спечели Дебют на годината, Христо Радоев прие наградата от негово име.

nagradi stand up comedy vasil nozharov

izo radoev godishni komedini nagradi

komediini nagradi sasho deyanski

Кулминацията на 10-и Фестивал на комедията – Зала 1 НДК

Фестивалът завърши по традиция с голямо шоу в Зала 1 НДК и всички комедианти на една сцена с най-добрия си материал. Тази година беше много успешна за всички фестивални градове, а софийската публика не ни разочарова и отново се смя с нас възможно най-силно.

емо йоцов комеди фест
Емо Йоцов

Сашо Деянски

Кристиян Терзиев

Христо Радоев

Васил Ножаров

Цецо Павлов

Петя Кюпова

Ники Банков