Меню Затваряне

Комеди Клубът тръгва на турне през Януари

комеди клуб турне стендъп цитиридис банков кюпова радоев

Петя Кюпова, Христо Радоев, Николаос Цитиридис и Ники Банков ще разсмиват зрители в два български града.

Как да вземеш билети за шоуто на Комеди Клуба в Бургас и Враца?

Билети можеш да закупиш онлайн от линковете по-долу или от физическа каса на нашите партньори.

16 януари,
вторник,
19:00 часа
ВРАЦА

Читалище Развитие
бул. Христо Ботев 28
Stand up comedy с Кюпова, Радоев и ТерзиевБИЛЕТИ ОНЛАЙН ОТ ЛИНКА ТУК, както и от каса в бензиностанция OMV, магазин Технополис или Пощата.
21 януари,
вторник,
19:00 часа
БУРГАС

Културен дом НХК
пл. Тройката 1
Stand up comedy с Цитиридис, Банков и ДимитровБИЛЕТИ ОНЛАЙН ОТ ЛИНКА ТУК, както и от каса в Технополис, Orange Center, бензиностанция OMV или Пощата.

Всички шоута съдържат нецензурен език и не са подходящи за деца!

В залите няма да бъдат допускани лица под 18 години без пълнолетен придружител, както и лица без чувство за хумор.

Съвет: Плати билетите онлайн и използвай опция Print at home, за да получиш билета си по имейл. Не е необходимо да го принтираш, можеш да го покажеш на входа директно от телефона си.

Комедиантите

Петя Кюпова е първата жена-професионален стендъп комедиант в България. Може би вече познаваш Петя от стотиците ѝ шоута в Комеди Клуба, а може би си нейн фен от Подкаста. При всички положения тя ще те разсмее с най-бруталните си шеги. Можеш да гледаш Петя на 16 януари във Враца.

Христо Радоев е Резидент на Комеди Клуба и един от любимите ни комедианти. Наричаме го Комедиантът на Комедиантите и не случайно миналата година той спечели наградата за Шега на Годината на Комедийните награди 2023. Сега можеш да чуеш неговата Шега на годината и на живо на 16 януари във Враца.

Николаос Цитиридис е Резидент на Комеди Клуба и част от Комеди Семейството от 2016-та година. Няма как да притежаваш телевизор и да не си чувал името му. Можеш да се смееш с Николаос на 21 януари в Бургас.

Ники Банков е Резидент на Комеди Клуба и носител на титлата Комедиант на Годината за 2023. Един от първите професионални комедианти в страната. Впечатлява с чувството си за самоирония и интересите му в пестенето на пари. Смей се с Ники на 21 януари в Бургас.

Нямаме търпение да се смеем заедно на първото за годината Комеди Клуб Турне!