Меню Затваряне

Open Mic Stand-up

Цветомир Павлов на Open Mic в Комеди Клуб София

Open Mic е стендъп формат, в който аматьори комедианти могат да се пробват да разсмеят публиката от сцената на Комеди Клуба.

Защо има Open Mic?

Всички професионални български и чуждестранни стендъп комедианти са започнали кариерата си от участие в Open Mic вечери.

Петя Кюпова на Опън Майк в Комеди Клуб София, 2016г.

Вечерта на отворения микрофон е първото стъпало за развитие в стендъпа. Разбира се, професионалното развитие изисква много време, усилия и талант. Успешните комедианти на българската и световната стендъп сцена имат години опит, в които пишат смешки, излизат пред публика, търсят себе си и усъвършенстват таланта си.

Петър на Open Mic в Комеди Клуб София, 2019г.

Как мога да участвам в Open Mic?

Всеки може да участва в Open Mic. Достатъчно е да дойде на място в Комеди Клуба в деня на шоуто и да се запише в листа на желаещите.

Николаос Цитиридис печели Open Mic в Комеди Клуб София, 2016г.

Разбира се, Open Mic може да бъде едно забавно изживяване за всеки, който не търси професионално развитие в комедията, но обича стендъпа и иска да разсмее приятелите си.

Филип на Open Mic в Комеди Клуб София, 2016г.

Независимо обаче с каква цел се качва аматьорът пред отворения микрофон – правилата са еднакви за всички. Всеки има около 3 минути на сцената. Ако се справя добре и успява да разсмее публиката, продължава със смешките, ако обаче публиката не се смее – е свален от сцената на Комеди Клуба. Накрая на шоуто публиката решава кой е бил най-забавен и най-добрият аматьор печели формата.

Повече за българската и световна стендъп комедия можете да научите на Standup.bg