Меню Затваряне

Трети Фестивал на Комедията София 2016

Третият Фестивал на Комедията наближава!

Тази есен стендъп комедията е в изобилие – отваря Комеди Клуб Пловдив, българските комедианти са повече от готови за новия сезон, а третото издание на Фестивала на Комедията се задава.

Феновете вече знаят, че очакваме на сцената на Комеди Клуб София да се качат любимите ни комедианти, а също и едни от най-интересните балкански и британски млади звезди.

фестивал на комедията

Крейг Хил и Джими Макгий идват от Шотландия на 8ми октомври, за да заразят българската публика със смях и типичен шотландски хумор. Двамата са новите стендъп открития на британската сцена и обикалят Европа с единствената цел да разсмиват така, както само те умеят.

На 20ти октомври пред микрофона застава Стивън Кей Амос, който е и най-очакваният гост на Фестивала. С непресторения си искрен хумор и смелостта да говори на всякакви табу теми, Амос е един от най-добрите млади таланти в световен мащаб.

Разбира се, няма да забравим и страхотните Марина Орсаг и Мартина Ипша от Хърватия, които ще представят шоуто си „Women Power“(„Женска Сила“) на 25ти октомври. Очакваме нежната страна на стендъпа да завладее сзената на Комеди Клуб София с типичните са двете хърватки разкрепостен хумор и силно женско присъствие.

Желаещите да изпитат тръпката от това да си на голямата стендъп сцена на България могат да се пробват на 7ми и 19ти октомври на Open Mic. А който проявява истински интерес и ентусиазъм, може да посети двудневния уъркшоп на тема стендъп на 17ти.

По време на целия фестивал ще можем да разгледаме историята на стендъп комедията в мини изложба в Комеди Клуб София.

Откриването на фестивала ще се състои на 5ти октомври.

Билети за фестивал на Комедията 2016 можете да намерите на нашия сайт.