Меню Затваряне

Комедианти

Комедиантите на Комеди Клуба се разделят на Резиденти и Основни комедианти.

Всички комедианти стартират от Open Mic вечерите в Клуба. Това е единственият начин да станеш професионален стендъп комедиант. Виж повече за Open Mic и Ускорената програма на Клуба тук. 

Резиденти

“Резидент” на Комеди Клуб София е най-високата титла в стендъп комедията в България. От самото създаване на Комеди Клуба през 2015 основните критерии за титлата са били:

  • Принос в развитието на жанра – стендъп комедия в страната.
  • Многобройни шоута
  • Принос в популяризирането на стендъп комедията
  • Принос към развитието на Комеди Клуба

Резиденти на Комеди Клуба:

Иван Кирков

Създателят на Комеди Клуба, човекът зад всички големи стендъп проекти у нас, професионален комедиант и първи резидент. Иван не спира да работи, за да подобрява Комеди Клубовете и стендъп сцената у нас. Воден е от идеята комедиантите ни да имат най-яките шоута пред най-голямата публика. 

Иван е и водещ на първия и все още активен подкаст в България The Comedy Club Podcast.

Петя Кюпова 

петя кюпова комеди клуб

Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Част е от Комеди Клуб София от 2016 г. и редовен участник в Шоубизнес изданието на подкаста. Петя печели наградата за Комедиант на годината през 2019 г., заедно с Николаос Цитиридис и отново през 2022. На въпроса как се определя като комедиант, Петя отговаря, че в комедията, е както в живота и винаги казва това, което мисли.

Ники Банков

ники банков стендъп комеди

Ники Банков е сред първите професионални комедианти в България, участвал е в над 2000 шоута и е неизменна част от Новините на Комеди Клуб Подкаст. Самоиронията и бруталният хумор са негова запазена марка. В комедията си Ники често включва и имитации на хора, които е срещал. Това прави шегите му още колкото смешни, толкова и истински.

Васил Ножаров 

васил ножаров stand up comedy

Васил е един от първите резиденти на Клуба заедно с Иван Кирков и Никола Тодороски. Той е първият комедиант, който подписва с Иван Кирков и компанията Комеди БГ през 2013 г. Васил обича да си играе със стереотипите и да разказва съвсем истински истории, в които героите са съвсем реални личности. Три пъти е носител на наградата Комедиант на годината.

Александър Деянски

александър деянски комеди клуб софия

Александър Деянски е неизменна част от Комеди Клуба от 2016 г., когато за пръв път се явява на Open Mic вечер. Като комедиант, Сашо се определя като “Не толкова добър, колкото майка ми твърди; не толкова лош, колкото жена ми си мисли.” Сашо  използва вдъхновението от реалния живот за историите си. Той говори за истинската страна на семейните отношения, децата, карирерното развитие и това да си първокурсник в Студентски град.

Христо Радоев

hristo radoev stand up comedy

Христо е един от най-интересните и оригинални комедианти. Идва на Open Mic през 2016 г. и от тогава е в Клуба. Има повече от 10 шоута в Зала 1 НДК зад гърба си. Шегите му са истински и с неочакван край. Христо предпочита да разсмее няколко хиляди души в синхрон, пред това да скочи с бънджи.

Николаос Цитиридис

николаос цитиридис водещ фирмено парти

Николаос Цитиридис е стендъп комедиант и ТВ водещ, който стартира сценичната си кариера от Open Mic шоутата в Комеди Клуба. След няколко победи на аматьорското шоу в клуба, Иван Кирков кани Николаос в бекстейджа. През 2020 г. стартира телевизионното предаване „Шоуто на Николаос Цитиридис“, на което е водещ.

През 2022 г. Комеди Клуба продуцира турнето на Николаос, на което той представи стендъп сепшъла си „Това не е за по телевизията“.

ОСНОВНИ КОМЕДИАНТИ НА КОМЕДИ КЛУБ СОФИЯ

Основните комедианти са комедиантите, изминали пробния си период след първото си появяване на Open Mic шоу и които вече са станали основна част от комеди Клуба.

Емо Йоцов

емо йоцов комеди клуб софия

Емо Йоцов е едно от най-новите попълнения в Комеди Клуб семейството. Емо идва на Open Mic, за пръв път през 2019 г. Днес вече е неделима част от Клуба, с много участия пред публика. Според него всичко може да бъде забавно, стига да е поднесено по правилния начин. Комедията на Емо е брутална и много истинска.

Кристиян Терзиев

kristiyan terziev comedy club

Кристиян Терзиев се явява на няколко Open Mic вечери, а през 2018 г. става част от Комеди Клуб семейството. В шегите си често включва много самоирония и наблюдения за света.

Цветомир Павлов 

стендъп комеди цецо

Цецо е от редовните ни комедианти и неизменна част от Комеди Клуб Подкаст – Шоубизнес изданието. Присъединява се към бандата през 2016 г. Освен със стендъп, Цецо се занимава и с илюзии и успешно съчетава магията с шегите.

 Михаил Димитров

михаил димитров комеди клуб

Михаил е сред новите попълнение в редиците на комедиантите, но вече е неизменна част от Комеди семейството. Талантът му е открит от Иван през 2021 г., когато се появява на Open Mic. Мишо печели заслужено наградата за Дебют на годината 2023.

Стоян Гешев

стоян гешев комеди клуб

Стоян идва на Open Mic няколко години, но това не го отказва да следва целта си. Сега той е редовен комедиант, който ще те разсмее с острото си чувство за хумор и безпощадна ирония.

Младите комедианти

Пери

Пери е част от новото поколение на Клуба. Хуморът й не признава теми табу.

Георги

Георги също е част младите комедианти. В шегите му има много самоирония и наблюдения за света.