Меню Затваряне

Топ комедии на 2018

top-comedies-standup

Ако желаете да видите най-добрите комедийни филми за 2018 година според Комеди Клуба и да има какво да гледате през уикенда- то това е вашата статия! 🙂

Tag / Ти Гониш

В рамките на един месец всяка година петима приятели продължават настървената игра „Ти гониш!“, която са започнали в първи клас. Те рискуват главите, кариерите и връзките си, само и само да победят. Тази година играта съвпада със сватбата на единствения от тях, който никога не е бил побеждаван. Всички очакват, че това ще го превърне в лесна мишена… но не са познали. Създадената по действителен случай комедията показва на какво да готови някои хора, за да победят.

Трейлърът на Tag / Ти Гониш

Can You Ever Forgive Me? / Можете ли да ми простите?

Въз основа на истинската история на Лий Израел, биограф на знаменитости, който се къса на тесто, докато не започне да изковава писмата на известни хора. Този филм ще ви накара да плачете, докато McCarthy изчезва в ролята на социален изгон, но тя също е изключително смешна – макар и по начин, който не е различен от всичко, което сте я виждали да прави преди.

Трейлърът на Can You Ever Forgive Me? / Можете ли да ми простите?

The Upside / Недосегаемите

Римейк на френският филм от 2011та година – Untouchable. Може би знаете истинската история на свръх богат човек в инвалидна количка и неговият помощник със съмнително минало. Двамата стават неразделни и печелят заедно от общуването си един с друг. Не съм чувал човек, който да се изкаже зле за френската версия на филма, нека видим как са го пресъздали американците. Любимият Браян Кренстън от Малкълм и Breaking Bad е в ролята на богаташа, а Кевин Харт – в ролята на помощника му.

Трейлърът на Can You Ever Forgive Me? / Можете ли да ми простите?

Blockers / Секс на куково лято

Когато родителите, Джон Сена и Лесли Ман, случайно научават за сключен съюз между техните деца да загубят девствеността си на абитуриентския бал, започва тайна нощна операция, за да попречат на тийнейджърите да изпълнят сделката.

Трейлърът на Can You Ever Forgive Me? / Можете ли да ми простите?

Game Night / Нощни игри

Макс и Ани (Джейсън Бейтман и Рейчъл Макадамс) веднъж седмично се събират с приятели и си организират „нощ на игрите“. Традицията продължава до деня, когато на гости пристига братът на Макс – Брукс (Кайл Чандлър), който им е приготвил специална изненада. Той организира детективско парти с разгадаване на убийство, пълно с мними похитители и фалшиви федерални агенти. Когато Брукс е отвлечен, всичко изглежда като част от играта… Шестимата амбициозни играчи се впускат в шеметна надпревара да разрешат мистерията и да спечелят специалната награда, но постепенно осъзнават, че нито играта, нито Брукс са това, което изглеждат.

Трейлърът на Game Night / Нощни игри

А ето и статиите ни за ТОП комедиите през последните години са: 2016 г. и 2017 г.