Меню Затваряне

Клубовете на Comedy Club Bulgaria

зала 1 ндк комеди клуб софия 1ви април
The Comedy Club е мястото за стендъп в България. Ако искате да разберете подробности за отделните клубове, то тази статия е за вас!

Основният клуб – Комеди Клуб София Леге, е основан на 7 Декември 2015-та година. Той е първият професионален стендъп клуб в България и дом на най-добрите стендъп комедианти.
Сцената на Комеди Клуб София е невероятно място за всеки стендъп комедиант от целия свят. Звезди от ранка на Луи Си Кей, Джими Кар, Стивън К Амос и Даниел Слос останаха впечатлени от Комеди Клуба.

Адрес: гр. София, ул. Леге №8
Тел.: 089 723 4077
Програма: тук


Комеди Клуб София Московска пък се намира на едно от най-емблематичните места в София – ул. Малко Търново(най-късата пешеходна улица в София) и бар Луна(барът, в който цар Борис III е гледал кабаре) и е най-новата и свежа сцена в Столицата.

Адрес: гр. София, ул. Московска №3 (вход откъм ул.Малко Търново)
Тел.: 089 723 4077
Програма: тук


Комеди Клуб София Студентски е мястото за стендъп комедия в студентски град. Градът, който никога не спи. Градът в който интелигентни млади хора пристигат от цяла България, за да учат, да се забавляват и да развиват талантите си.

Адрес: гр. София, ул. акад. Николай Стоянов №8
Тел.: 088 450 5855
Програма: тук


Комеди Клуб Пловдив, винаги в партньорство с Петното на Роршах,
е мястото за стендъп комедия в културната столица на България – Пловдив. Там може да очаквате шоу всяка неделя!

Адрес: гр. Пловдив, ул. Йоаким Груев №36
Тел.: 089 723 4077
Програма: тук


Комеди Клуб Варна, в партньорство с Club Horizont и Комеди Клуб Стара Загора в IL Mondo, гостуват не толкова често, затова за да не изпуснете шоу, следете страницата на Клуба във Фейсбук!

А в сезонът на Фестивал на Комедията, какъвто е в момента: следете къде има шоута на страницата на Фестивала.

Шести Фестивал на Комедията София 2019