Меню Затваряне

Тийнейджърски комедии

Тинейджърски комедии

Един от най-добрите сезони за филмови маратони е и ние имаме най-добрите тийнейджърски комедии за вас.

Облечете най-удобната ви пижама, вземете одеяло, направете си малко пуканки (а може и бутилка вино) и се пригответе да се смеете и да плачете заедно с любимите си герои.


Set it up

Сюжетът следва двама преуморени асистенти, които се опитват да съберат своите взискателни шефове в Ню Йорк. Докато се опитват да увековечат тази романтична треска, асистентите осъзнават, че може би са подходящи един за друг.


Overboard / Зад борда

Кейт Съливан е самотна майка на три дъщери, която работи на две работни места, докато учи за медицинска сестра. Тя е назначена да чисти килими на яхта, собственост на разглезен, арогантен плейбой Леонардо „Лео“ Монтенегро. Лео прави груби забележки към Кейт и я уволнява без заплащане, когато тя отказва да му донесе храна. Когато Кейт извиква поведението си, Лео я бута от лодката заедно с почистващото си оборудване. Разберете какво ще направи тя, за да успее да си вземе изпита..


След серията от тийнейджърски комедии, не забравяйте да гледате Комеди Клуб Подкастите, в които стендъп комединатите на България разказват най-добрите си истории, случили им се скоро:

Blockers / Секс на куково лято

Време е за една от най-магичните нощи в живота на тийнейджърите – абитуриентския бал. Разбира се, че няма по-подходящ момент от този три най-добри приятелки да загубят девствеността си. Пактът, който сключват помежду си да правят секс за първи път в абитуриентската вечер, за тяхна зла участ, е разкрит от родителите им. А среднощната операция, както и събитията, които следват, ще се помнят доживот.


Summer ’03

16-годишно момиче и нейното разширено семейство остават да се развеят, след като изчислителната й баба разкрива редица тайни на смъртното си легло.
„Learn how to give a good bj“


Little

Тормозена като дете, Джордан Сандърс (Реджина Хол) се превръща в побойник, тъй като ръководи собствена технологична компания и третира лошо служителите си. След груба среща с Джордан- детски магьосник, пожелава Йордан отново да бъде дете. Желанието се сбъдва на следващата сутрин, когато Джордан се събужда като своята 13-годишна себе си (Марси Мартин). С помощника си Ейприл, който помага на компанията, Джордан е принудена да се върне в училището, където преди това е била тормозена..


За да разберете и кои са най-добрите романтични комедии според нас, вижте статията посветена на това. 🙂