Меню Затваряне

Български подкаст от Комеди Клуб София

easy money подкаст комеди клуб
Комеди Клуб София произвежда подкасти от 2018-та година, като за сега има над 600 епизода в различните канали.

Ако не знаете какво е, подкастът представлява предаване, подобно на радиото, в което водещ и гост/и говорят за интересни теми. Думата Podcast (подкаст) идва от името на iPod (устройството за слушане на музика на Apple) и думата broadcast (излъчвам предаване на английски).

Подкастите на Комеди Клуб София са много и различни по тематика. Ето едни от клавните видове подкасти:

Централният Комеди Клуб Подкаст:

В първият и главен подкаст на Комеди Клуб София, комедиантите си говорят за ежедневието, какви неща са направили през последната седмица и кои интересни случки имат да разкажат.


Комеди Клуб Новините:

Знаем, че политиката може да е скучна, а новините да са само кръв и зрелища. Понякога е трудно да отсеем истината от лъжата и да разберем точно какво се случва.

Трудно е и да следим всички канали за информация. И точно затова Комеди Клуб София създаде собствен канал, с който да научаваме новините по един по-нестандартен начин – тях ще представят създателят на Комеди Клуба – Иван Кирков и двама от резидентите – Александър Деянски и Ники Банков.

Какво е направил Ким-Чен Ун? За какво пак протестират по жълтите павета? Какви закони е приел Парламентът? Отговорите на тези въпроси даваме в Комеди Клуб Новините по забавен, разбираем и нестандартен начин.


Междувременно, ако се чудите какво да правите по време на карантината, Комеди Клуб София ви предоставя напълно безплатно стендъп шоу, което ще се проведе на 12 май от 21:00 часа. Шоуто ще бъде онлайн – в YouTube канала на Комеди Клуба и е подарък за всички фенове, които искат да се смеем заедно. 🙂


Комеди Клуб Клюките:

Комеди Клуб Клюки Подкаст е български подкаст, в който Иван Кирков, Петя Кюпова, Цветомир Павлов и Боми обсъждат най-забавните и интересни клюки от България и света. Или както комедиантите му казват: подкастът за шоубизнес.


Едни от най-интересните напоследък подкасти са Easy Money подкастовете. В тях комедиантите обсъждат едни от най-лесните (или не чак толкова?) начини за изкарване на пари.

В последните епизоди Иван Кирков и Ники Банков обсъждат как се е извършвала търговията преди векове, говорят за икономическите кризи още от 1 век и още много други интересни неща. 🙂

Ако ви е интересно, за останалите видове подкасти, можете да прочетете ТУК.