Меню Затваряне

Новите гости в поредицата Иван се запознава с партиите

stand up comedy special podcast

Нов сезон на Иван се запознава с партиите

Поредицата на Комеди Клуб Подкаст – Иван се запознава с партиите, стартира новото си издание с предизборната кампания.

При Иван Кирков гостуват представители от различни партии, с които обсъждат политическата ситуация, поредните парламентарни избори, тяхната гледна точка за миналия парламент и какви са новите очаквания.

Разговорите обхващат не само политика, но и теми като свободата на словото, авторското право, енергетиката, протестите, лични истории на гостите.

Какво се случи досега

В новия сезон на Иван се запознава с партиите може да гледаш гостуванията на Ивайло Вълчев, Николай Хаджигенов, Костадин Костадинов, Владислав Панев.

Кои са новите гости

Тази седмица продължава с още гости като за първи път в Комеди Клуб Подкаст ще има представител на ГЕРБ. Тома Биков гостува на Иван и разговаря за ролята на партията и предстоящите избори.

Очаквайте и подкаст с Явор Божанков от БСП. Мая Манолова от Изправи се БГ! Ние идваме! гостува за трети път на Подкаста. С нейна помощ се осъществи яденето на депутатски кюфтета в миналия Парламент.

Иван се запознава с партиите е проект, който цели да покаже политиците от една безпристрастна и неутрална трибуна. Идеята е зрителите да могат да ги видят първо като хора, а след това като политици и сами да преценят на кого симпатизират.

Очаквай и нови видеа за предизборната кампания и ексклузивно отразяване на най-новите политически новини в Комеди Клуб Подкаст.

Комеди Клуб София

Програма