Меню Затваряне

Коледен подарък – забавни идеи

комеди клуб софия подаръци

Забавни подаръци за Коледа

Какъв коледен подарък да избереш? Предстои огромното коледно пазаруване.  Изнервени хора, опашки,  хиляди доставки и сайтове, от които да поръчаш подаръците за себе си и родата.

С отчаяние се питаш дали има по-лесен начин. Спокойно. Комеди Клуб Магазинът идва на помощ!

Ето нашите предложения за супер забавни коледни подаръци:

  • Коледни кракавициЧорапът е легендарният коледен подарък, подходящ за всяка възраст. Специалните Коледни Кракавици ще ти донесат празнично настроение, повече и от поредното повторение на „Сам вкъщи“ по телевизиите.
  • Тениски – Тениската е класически коледен подарък с универсално приложение. Може да подариш тениска на родителите си, на приятели, дори на баба ти, или да  вземеш нова за себе си, защото старата я износи. Тениската е целогодишен атрибут от гардероба, потвърждават го и модните гурута. Независимо дали я носиш под 3 пуловера, или излизаш само с къс ръкав, винаги ще бъдеш стилен и част от Бандата на Комеди Клуба.
Комеди Клуб Тениска с Червена усмивка – универсален коледен подарък за всеки от семейството
  •   Комеди Клуб Комбо за гаджета – Бельо и чорапи – включва всичко, което  ви трябва, за да се отдадете на коледни филми и големи количества храна.
Комеди Клуб Комбо за гаджета – идея за подарък за двойки
  • Суитчър за гаджето – Ако взимаш суичър за приятелката си, се опитваш да й кажеш, че не е нужно да заема твоя всеки път, когато й студено. Ако взимаш суичър за приятеля си, правиш подарък и за себе си. По-изгодна ситуация няма как да има.
Комеди Клуб Суичър – идея за подарък за нея и него
  • Билети за шоу – Компанията ти обича да се забавлява, ами подари им забавление.
  • Комбо от Глава до Пети – В Комеди Клуб Магазина ще откриеш различни комбо варианти, с които да си облечен като истински фен.
Комбо От глава До Пети – за истински фенове

Не губи време, а поръчвай. Ще ни благодариш за помощта, след като родата обяви, че си човекът с най-яките подаръци тази година.

Комеди Клуб Подкаст