Меню Затваряне

3 идеи за подарък – Свети Валентин

комеди клуб подарък

Наближава Св. Валентин, а подаръците винаги изискват вниманиe. Ако търсиш нестандартен подарък, който ще изненада твоята половинка, прочети нашите предложения!

1.Подарък за двойки от Комеди Клуб Магазина – Комеди Клуб Магазинът предлага богат асортимент от Комбинации, с които да изненадаш гаджето си. По твоя преценка може да избираш от комбо с бельо, суичъри или тениски. Освен супер стилни, ще бъдете и топ Комеди Клуб фенове.

2. Подари изживяване – Ако материалните подаръци вече са се изчерпали във вашата връзка, винаги е добра идея да подариш истинско изживяване. Comedy Club Love Week започва на 12 февруари и ще включва тематични шоута всяка вечер – Хумор за любов и връзки, Секс Хумор, Мъже срещу жени.

Стендъп комедията и любовта са неизменно свързани. А да подариш смях за Деня на влюбените е много по-ценен подарък от розите и шоколада. Виж програмата за Комеди Клуб Love Week и избери перфектното за вас шоу.

стендъп комеди втора среща

3. 14 февруари е чудесен повод да подариш изживяване, а защо не и да помогнеш на приятел. Предложи му да участва в търсенето на гаджета, организирано от Комеди Клуб Подкаст. Ние ще се погрижим да намерим точната половинка за него.

Още stand-up comedy:

Комеди Клуб Подкаст

Stand-up в България и по света

Комеди Клуб Магазин