Меню Затваряне

Разсмей ме, Ако можеш – се завръща през април!

stand up comedy special open mic

Open Mic състезанието за аматьори стартира отново през април!

След успеха на първото издание, което стартира на 8-и Фестивал на комедията – София, любителите на стендъпа, които искат да се пробват на истинска сцена, ще имат тази възможност.

Този път, Open Mic състезанието, ще се проведе в 8 кръга. Заради огромният интерес към първото състезание, решихме да дадем възможност на повече ентусиасти, да тестват шегите си пред истинска публика.

Разсмей ме, ако можеш е Open Mic състезание за аматьори комедианти, организирано от Комеди Клуб София.  

Голямата награда е 500 лв. и възможността за професионално развитие в стендъпа. 

Какво трябва да знаеш

Всеки може да се запише за участие, като единственото условие е шегите да бъдат авторски, в рамките на 6-7 минути. Не толерираме кражбата на материал, както и копирани шеги от мемета и други интернет находки.

Ако мислиш, че си забавен, можеш да разсмиваш хората и имаш присъствие на сцена, ела да се пробвам на Open Mic предизвикателството. 

stand up comedy special

Наградата

Ако спечелиш публиката на някой от кръговете, имаш възможността да продължиш напред към самия финал. Ако не ти се получи от първият, вторият…дори третият път, имаш 8 кръга, за да подобриш представянето си.

И не забравяй, ако се представиш добре, но не спечелиш много смехове, това не значи, че не си успял. Ако впечатлиш продуцента Иван Кирков и екипа на Комеди Клуба, ще имаш възможността да се пробваш отново.

През лятото планираме още изненади свързани с Open Mic формата, следи сайта ни, за да научиш първи! 

Започвай да се подготвяш, очакваме те в Разсмей ме, ако можеш! 

И помни, комедията обича смелите.