Меню Затваряне

Откриваме Фестивала в Пловдив с много смехове

comedy fest plovdiv

Първата седмица на септември винаги е специална за пловдивчани. Няколко дни след 6 септември продължаваме да празнуваме с откриването на 6-ия Фестивал на комедията Пловдив!

фестивал пловдив билети

За шеста поредна година, със съдействието на община Пловдив, откриваме Фестивал на комедията, който събира на една сцена най-добрите български комедианти. Екипът ни е подготвил седем незабравими шоута. Фестивалът е от 8-11 септември в Дом на културата „Борис Христов“.

„Фестивал на комедията“ е единственият фестивал в България, посветен на стендъп комедията. Първото издание е в София през 2014 г. Продуцентът Иван Кирков и КОМЕДИ.БГ създават идеята за събитие, което промотира стендъп комедията на българската публика.

През 2014 г. участват комедианти от 7 балкански страни, които ги обединява характерният за региона хумор.

Днес, „Фестивал на комедията“ е с редовни издания в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. Фокусът на Фестивала е да покаже развитието на българската стендъп комедия във времето.

comedy fest plovdiv

Първият ден от „Фестивал на комедията“ в Пловдив през 2022 г. стартира с шоуто „Най-доброто от Комеди Клуба“. Публиката в голямата зала на Дом на културата „Борис Христов“ се смя над час с резидентите на Клуба.

Васил Ножаров, Александър Деянски, Петя Кюпова и Цветомир Павлов бяха подготвили арсенал от истории, както и ексклузивен нов материал.

comedy fest plovdiv
comedy fest plovdiv

Няма нищо по-зареждащо от няколко часа искрен, силен смях на шеги, които малко или много ни напомнят и на нас самите.

След такава силна вечер, заявката за следващите шоута е повече от голяма.

Ако си пропуснал брутално смешното откриване, не се тревожи!

Следват още три дни с 5 страхотни шоута, които не са за изпускане. По-долу ще видиш и програмата на Фестивала.

Резервации все още може да направиш ТУК.

comedy fest plovdiv