Меню Затваряне

Фестивал на Комедията София 2018 Main Event

стендъп комеди Варна stand up comedy Varna

Main Event от Фестивал на Комедията София 2018 ще бъде акцентът на фестивала на комедията за тази година. На сцената на Зала 1 НДК ще излязат всички най-добри стендъп комедианти от страната в едно шоу над 2 часа. Шоуто ще бъде ексклузивно и изпълнено с най-новите шеги на комедиантите.
Гледайте Иван Кирков, Васил Ножаров, Филип от Комеди Клуб София, Ники Банков, Петя Кюпова, Николаос Цитиридис, Александър Деянски и Христо Радоев в най-голямото шоу на фестивала.

Ivan Kirkov stand up comedy Bulgaria Varna
Иван Кирков на сцената на най-голямото стендъп комеди шоу, правено във Варна

Иван Кирков е основател и резидент на Комеди Клуб София. Хуморът му понякога е брутален, а друг път изпълнен с обрати. С Иван Кирков човек никога не знае. Гледайте го в Комеди Клуб София и на фестивал на комедията 2018.

Vasil Nojarov stand up comedy Bulgaria
Васил Ножаров на сцената на Комеди Клуб София

Васил Ножаров е трикратен носител на наградата Комедиант на Годината. Хуморът му е изпълнен с наблюдения над дребните неща, които ни заобикалят, но нямаме време да забележим. Гледайте го на сцената на Зала 1 НДК – 15ти Октомври 20:00.

Филип стендъп комеди
Филип от Комеди Клуб София на най-голямото стендъп комеди шоу, правено във Варна.

За повече информация за фестивала на комедията и stand up comedy шоутата в България, следете страницата на Фестивал на Комедията 2018.
Информация за Комеди Клуб София и програма на стендъпа следете страницата на клуба.
За stand up comedy in English in Bulgaria следете тази страница или страницата за Egnlish stand up comedy in Sofia.