Меню Затваряне

Стара Загора stand up comedy ТУРНЕ

stand up comedy стара загора комеди клуб софия българска стендъп комедия

Турнето на българските стендъп комедианти започва на 23ти септември във Варна и на 26ти е в Стара Загора. Случайно или не, точно там са родени половината от комедиантите на Комеди Клуб, но съвсем не случайно старозагорската сцена е избрана за последния град от турнето им преди да се върнат в столицата и да го завършат в дома на стендъп комедията – Комеди Клуб София. Публиката в Стара Загора винаги е страхотна, а шегите просто се чувстват на мястото си там, особено когато са шегите на някой от старозагорците, например Иван Кирков.

stand up comedy стара загора комеди клуб българската стендъп комедия
Иван Кирков в Комеди Клуб Пловдив

Турнето на Комеди Клуб има за цел да разпространи стендъп комедията и тя да достигне до повече хора, не само в столицата и Пловдив, където засега са единствените комеди клубове в страната. Stand up comedy е жанр, който от 6 години се развива активно в България и има своето място в културния живот на българите. Все повече хора от градовете извън София и Пловдив искат да изживеят магията на стендъпа, а защо не и да се пробват като непрофесионалисти на Open Mic вечер и благодарение на работата на комедиантите и екипа на Комеди Клуб  това вече става все по-достъпно за феновете от цялата страна.

На 26ти септември Комеди Клуб ще гостува на бар Il Mondo в стара Загора от 21:00ч. с Иван Кирков, Петя Кюпова, Александър Деянски и Николаос Цитиридис. За повече информация относно бъдещите гостувания на Комеди Клуб в градове из страната, следете страницата на българската стендъп комедия с Комеди Клуб, а за комедийните шоута в столицата, следете програмата на стендъп комедията в София.