Меню Затваряне

Второ Шоу на Луи Си Кей в София

Louis CK in Bulgaria Sofia

Комеди Клуб София с радост съобщава на всички български фенове на може би най-великия стендъп комедиант на нашето време, че Луи Си Кей ще има и второ шоу в София на 23ти юли, от 19:00.

Американският комедиант е сочен от почти всеки, запознат със света на стендъп комедията, като един от най-великите комедианти на нашето време. Той редефинира комедийните сериали с едноименната си поредица: Louie. Осемте му стендъп комеди спешъла са сред най-добрите 100 на всички времена в класацията на Ролинг Стоун, а рекордите му за комедийни награди са нечувани.

Двете шоута на американския комедиант ще бъдат едно след друго, със стартов час 19:00 и 21:30 на 23ти юли 2019.

Комеди Клуб София работи малко повече от три години по осъществяването на това шоу и с радост за всички фенове съобщаваме, че можете да очаквате още много изненади до края на 2019та и началото на 2020та година.

Шоуто на Луи Си Кей ще съдържа нов материал и не е подходящо за лица под 18 години. Не забравяйте, че на шоуто няма да бъдат допускани телефони, така че най-добре оставете телефона си вкъщи.

За повече информация за Луи Си Кей и стендъп комедията в България, следете страниците на Комеди Клуб София тук и в социалните мрежи.