Меню Затваряне

Николаос Цитиридис, Иван Кирков и Ники Банков с шоу във Варна

Николаос Цитиридис Иван Кирков Стендъп Комеди

Тримата резиденти на Комеди Клуб София направиха невероятно шоу във Варна. За следващи дати в черноморската ни столица и резервации за стендъп комеди във Варна, можете да проверите тук.

В стендъп комеди шоуто на Комеди Клуба във Варна, пръв на сцената излезе Ники Банков. Той прикова вниманието на стендъп комеди любителите и разказа някои от любимите си шеги и изпълни цялата Морска Градина със смеха на публиката.

Излизането на Иван Кирков на сцената бе съпроводено с бурни аплодисменти. Малко след качването си в светлените на прожекторите, Кирков разказа шега за старта на Николаос в БТВ, която буквално разби огромната публика.

Появата на Николаос Цитиридис бе очаквана от феновете във Варна повече от година. Резидентът на Комеди Клуб и Водещ на основното предаване на БТВ показа, че не случайно е носител на наградата Комедиант на Годината и накара феновете да се заливат от смях до самия край на шоуто.

Накрая тримата комедианти застанаха заедно на сцената и споделиха момента с всички фенове.

Публиката изпълни стендъп комеди шоуто на Комеди Клуб София както обикновено. Феновете нямаха търпение да видят топ лицата на българската комедия.
Ники Банков разказва любими свои стендъп комеди шеги на сцената. (Николай Банков)
Иван Кирков – стендъп комедия във Варна.
Nikolaos Tsitiridis – Stand-up Comedy във Варна
Николаос Цитиридис Иван Кирков Стендъп Комеди
Николаос Цитиридис, Иван Кирков и Ники Банков със stand-up comedy във Варна.

История на българската стендъп комедия.

Български комедианти

Комеди Клуб Подкаст