Меню Затваряне

5 причини да посетиш 5-и Фестивал на Комедията Пловдив

tsitiridis kirkov comedy festival plovdiv 2021

За пета поредна година най-доброто място да се посмееш в рамките на 3 дни през септември ще бъде градът на айляка и бохемите.

Завръщаме се в Пловдив с 5-и Фестивал на Комедията от 3 до 5 септември, за да ти покажем, как се прави най-добрата стендъп комедия на Балканите.

Поканили сме и гости от чужбина, за да бъде по-екзотично преживяване.

Но ако все още се колебаеш за събитията, или не си сигурен дали стендъп комедията е по твой вкус, ето 5 причини, които ще те накарат веднага да отидеш за билети.

 1. Както подсказва петицата пред името на фестивала, стендъп комедията в Пловдив има своите традиции.

  stand up comedy bulgaria nikolaos kirkov club sofia plovdiv festival

  Като образцов фестивал сме събрали най-големите си звезди в две емблематични шоута – „Най-доброто от българската стендъп комедия част 1 и 2“. Гледай на 3 и 5 септември отново на живо Николаос Цитиридис, Иван Кирков, Ники Банков, Петя Кюпова, Васил Ножаров, Александър Деянски, Филип от Комеди Клуб София, Христо Радоев и други.
 2. Гости от чужбина

  comedy club plovdiv festival

  Хърватската топ комедиантка Марина Орсаг идва на 4 септември с подкрепление и провокативен хумор. Ако си супер с английският и ти се гледа нестандартна комедия, ела да видиш жената, която е успяла да разсмее дори и хърватският президент. Билети за шоуто на Марина Орсаг виж тук.
 3. Скучно ви е с гаджето  Изчерпали сте запаса от задължителни подаръци в една връзка. Да не споменаваме бонбоните и цветята. Доведи го/я на 5-и Фестивал на комедията. Забавлението ви е гарантирано. Funny is the new sexy, бъди готин/а.
 4. Имаш кофти седмица в офиса

  ofis humor stand up comedy

  Шефът те тормози всеки ден. Кучето ти къса любимите обувки. По телевизията започва нов сезон на селскостопанско риалити. Не обричай уикенда си на поредица от злополучия. Ела да се смеем с истинска стендъп комедия.
 1. Пловдив е супер. Най-добрите комедианти в страната идват на крака в по-хубавият град за живеене.

  festival plovdiv super comedy club stand up comedy

  Ако си от Пловдив или разстоянието до него ти е като следобедна разходка, не пропускай да дойдеш в Дом на културата „Борис Христов“ на 3, 4 и 5 септември.

Вече се обади на приятелите си и промени плановете за уикенда?
Поздравления, очаква те много смях.