Меню Затваряне

5-и Фестивал на комедията Пловдив 2021

comedy club sofia nikolaos ivan petya

Организирането на фестивал в ситуация на извънредно положение е истинско предизвикателство. Но въпреки трудностите 5-и Фестивал на комедията в Пловдив се състоя успешно и донесе много смях и истински хумор.

Първият фестивал за стендъп комедия е организиран от Иван Кирков през 2014 г., като целта му е да събере най-добрите комедианти от Европа и Балканите. Фестивалът е създаден, за да популяризира изкуството на стендъп комедията у нас.

На 5-и Фестивал на комедията в Пловдив, звездите на Комеди Клуб София забавляваха публиката в Дом на културата „Борис Христов“  с най-доброто от българската стендъп комедия.

plovdiv comedy club stand up comedy

Фестивалът беше открит от петима от най-популярните комедианти на 3 септември.

Публиката разсмиваха едни от първите професионални комедианти – Ники Банков и Васил Ножаров.

В шоуто участваха и резидентите на Комеди Клуб София – Христо Радоев и Филип от Комеди Клуба. Заедно с Кристиян Терзиев, те разказаха най-добрите си шеги и спечелиха смеховете на публиката.

С истински стендъп хумор премина и шоуто на 4 септември. В събота вечер на сцената на ДК „Борис Христов“ се качи създателят на фестивала и Комеди Клуб София – Иван Кирков.  С него в шоуто участва и Петя Кюпова, резидент на Комеди Клуба, която разсмива публиката със забавните си истории.

Един от младите комедианти  също се включи в шоуто на 4 септември. Емо Йоцов дебютира в на сцена през 2019 г., а в събота забавлява феновете в Пловдив с шегите си.

comedy festival bulgaria stand up comedy sofia burgas varna plovdiv

5-и Фестивал на комедията завърши с бурен смях и страхотно шоу на 5 септември.

За трета вечер най-добрите български комедианти разсмиваха пълната зала.

Последната вечер събра на една сцена ТВ водещият Николаос Цитиридис и Иван Кирков, които заедно с резидентите Петя Кюпова и Александър Деянски забавляваха публиката в продължение на час и 30 минути.

С характерните за стендъп комедията ирония, актуален хумор и истински истории, 5-и Фестивал на комедията разсмива  Пловдив в продължение на три дни.

Още стендъп комедия в Пловдив, Варна, Бургас и други градове в България.