Меню Затваряне

Комеди шоу в Русе – Турнето на Комеди Клуба

комеди шоу русе

Пролетното турне на Комеди Клуба по традиция стартира с град Русе, а кулминацията му, ще бъде  шоуто на 1 април.

Всички фенове на стендъпа ще могат да се забавляват с любимите си комедианти. 

В турнето ще се включат  Иван Кирков, Петя Кюпова и Христо Радоев.

През 2014 г. Иван Кирков създава Комеди Клуб София с идеята да развива и популяризира изкуството на стендъпа. По негова покана в България са идвали едни от най-големите звезди на световната стендъп комедия като Луи Си Кей, Еди Изард, Даниел Слос, Стивън К. Амос и др.

Тази есен в България, отново продуциран от Кирков, за втори път ще гостува британският комедиант Джими Кар.

Петя Кюпова е първата жена професионален комедиант в България. Тя се явява на Open Mic през 2016, печели го убедително, а днес има над 2000 шоута зад гърба си.

Петя е и един от най-активните участници в Комеди Клуб Подакста – първият български подкаст, който също стартира през 2016 г.

Христо Радоев е сред резидентите на Комеди Клуба – това е най-високата титла, която комедиант може да получи. Христо участва редовно на фестивалите на комедията, на регулярни шоута в София и страната, както и в шоутата в Зала 1 на НДК.

Хуморът изглежда все по-труден за намиране тези дни. Но ние вярваме, че смехът може да бъде това, което ни обединява към нещо по-добро.  

Очакваме те на 26 март от 20:30 ч. в Клуб План Б, за да се смеем с от любимите шеги на комедиантите ни, както и с ексклузивен нов материал.