Меню Затваряне

Иван Кирков Stand-up Comedy – ново видео!

иван кирков stand up comedy

Гледай най-новото стендъп видео на Иван Кирков!

В новото си стендъп видео – България трябва да се защитава сама, Иван разказва иронично за най-актуалната тема, която ни вълнува напоследък. 

За привържениците на Русия, за патриотите и за собствената ни позиция, вижте комедийната гледна точка в stand-up видеото.

За Иван Кирков и Комеди Клуба

Иван Кирков е  един от първите стендъп комедианти в България. Той е продуцент и създател на Комеди Клуб София. 

Иван открива и развива стендъп таланта на редица български комедианти, сред които Ники Банков, Петя Кюпова, Николаос Цитиридис, Васил Ножаров и др. 

Като продуцент, Иван е организирал най-големите стендъп шоута в България. Световни легенди на стендъпа са идвали в България по негова покана. Имена като Луи Си Кей, Джими Кар, Еди Изард, Джон Клийз от Монти Пайтън, Даниел Слос и много други.


Той е водещ и на Комеди Клуб Подкаст, където често му гостуват популярни личности – от музиканти, актьори, режисьори, олимпийски медалист, дори и политици. 

Иван има четири соло шоута, а най-новото му стендъп видео е част от шоуто на Комеди Клуба за 1 април. Шоуто постави нови рекорди по посещаемост. 

4000 публика се смя в един глас с шегите на Иван Кирков и останалите комедианти. 

Ако искаш и ти да се смееш на живо с най-доброто от българската стендъп комедия, следи програмата на Комеди Клуба и ела на шоу от сряда до неделя.

Виж и участията на Клуба в страната.