Меню Затваряне

Оpen Mic състезание – 2-ри кръг на 11 май

open mic sofia

Втори кръг на Open Mic състезанието идва по-скоро отколкото си очаквал!  

Open Mic състезанието – „Разсмей ме, Ако можеш“ ще има втори кръг на 11 май.

Стартирахме Open Mic-а с идеята да открием нови таланти, които с много работа и труд да стигнат да станат професионални комедианти на Клуба. 

За да си стендъп комедиант, освен талант, е необходимо и да можеш да работиш с екипа, който се грижи за представянетои. Доверието е сред основните принципи в работата.

Огромният интерес, който предизвика първото издание на Разсмей ме, Ако можеш ни зарадва много и веднага организирахме второ. 

Какво трябва да знаеш за Open Mic състезанието:

На 14 април ще се състои първият кръг. Ако все още не си достатъчно подготвен, или смяташ, че 11 май ще бъде късметлийската ти дата, запиши се на лично съобщение в страницата на Клуба.

Напомняме, че “Разсмей ме, Ако можеш“ се провежда в няколко кръга. Ако спечелиш някой от кръговете се класираш директно на финалите. Може да спечелиш наградата от 500 лв. и възможността да станеш част от Комеди Клуба.

Единственият начин да станеш част от Комеди Клуба е през Open Mic вечер за аматьори. Всички наши комедианти са минали по този път. Може да ти се струва труден и дълъг процес, но бъди сигурен, че само така се става и истински добър.

Подготви най-добрите си шеги, не кради чужд материал и мемета, бъди кратък и смел. Стискаме ти палци и сме сигурни, че това преживяване ще те зареди с адреналин повече от всяко риалити шоу!

В Комеди Клуб Подкаст имахме епизод посветен на Open Mic-a – виж го за още съвети и препоръки от самите комедианти!

Следи всички новини и актуални събития от българската стендъп комедия тук.