Меню Затваряне

Идеи за забавно лято – комедия в София

stand up comedy special

Лятото вече е тук и плановете за летни отпуски завладяват всеки офис. Комеди Клуба обаче, работи 12 месеца в годината, за да те забавлява. Защото твоят смях е важен за нас. Смей се цяло лято с Комеди Клуб София!

Ако и ти си от хората, които ще прекарат горещите месеци в столицата и се чудиш как да направиш летните вечери по-интересни, не се тревожи. Ето няколко предложения за супер забавно лято, без да се налага да отиваш твърде далеч от София.

  • Стендъп шоута в Комеди Клуба от сряда до неделя. Комедиантите ще те разсмиват с шегите си, а не забравяй, че петък и събота са с по 3 шоута.
  • Нов материал всеки месец – така че пръв да чуеш най-новите шеги на любимите комедианти.
  • Комеди екскурзия до Комеди Клуб Пловдив – Чудесна възможност да смениш обстановката и да посетиш Комеди Клуб Пловдив с шоута петък, събота и неделя. А в сряда имаме куиз вечер!
  • Редовни епизоди на Комеди Клуб Подкаст – Винаги с теб – докато пътуваш, работиш или просто си почиваш – историите на комедиантите те очакват във всички стрийминг платформи.
  • Ако не си от София ти препоръчваме – Турнето на Николаос Цитиридис. Чуй историите на Николаос за другата страна на телевизията и предаването – без цензура.

Лятото тепърва започва и ни предстоят още много смехове!

комеди клуб софия
Лятото в Комеди Клуба е по-забавно – от сряда до неделя.

Следвай ни, за да разбираш първи новините от света на българската стендъп комедия.