Меню Затваряне

Пловдив се смя 4 дни с 6-и Stand-up Fest

stand up fest plovdiv 2022

Шестият Стендъп Фест разби пловдивската публика от смях

От 8 до 11 септември в залата на Дом на културата „Борис Христов“ празнувахме смеха с 8 от най-добрите българские комедианти и страхотната пловдивска публика на Фестивал на комедията.

Традицията на феста в Пловдив продължава, а изданието тази година беше по-силно отвсякога. Фестивал на комедията се проведе със съдействието на община Пловдив и беше част от културния календар на града.

Най-Доброто от Комеди Клуба, 2 премиери и Хумор за Любов и Връзки

Stand-up Фестът стартира с най-добрите шеги на Васил Ножаров, Александър Деянски, Петя Кюпова и Цветомир Павлов. Комедиантите се погрижиха феста да започне ударно и да подгрее феновете за следващите три дни.

Не по-малко смехове събраха и двете специални премиери на 9 септември. Иван Кирков и Петя Кюпова представиа stand-up спешълите си за пръв път в Пловдив.

В събота кулминцията на Фестивала беше шоуто Хумор за Любов и връзки. Над 500 души се смяха на истинските истории за гаджета, влюбвания и разочарования, неловки моменти и пикантни подробности.

comedy fest 2022

Последният ден от феста подобаващо закри най-големия стендъп форум в Пловдив.

Шоуто „Най-доброто от Комеди Клуб 2022“ включваше нов материал и златните шеги на резидентите Христо Радоев, Ники Банков и Васил Ножаров.

Благодарим за смеха на всички, които станаха част от традицията на Фестивала и тази година! Нямаме търпение пак да се смеем заедно.
Комедията в Пловдив не спира до тук, защото в Комеди Клуба може да гледаш различни стендъп комедианти всеки уикенд.

comedy fest
stand up fest
stand up fest plovdiv 2022

След интензивно лято с два феста, добавяме и Пловдив към списъка с изпълнени шоута.

Но това не означава, че спираме с фестивалната традиция. През октомври в София предстои грандиозното закриване на фестивалния сезон със Стендъп Комеди фест София за девета година!

Не пропускай нищо от Комеди Клуба с: