Меню Затваряне

Open Mic Battle в Комеди Клуба

комеди клуб open mic

Интересуваш се от комедия? Обичаш да разсмиваш другите и да си душата на компанията? Искаш да видиш какво е да си на сцена, а останалите да са публика? Харесва ти да се състезаваш? Чудил си се какво е да си комедиант? Обичаш предизвикателствата и новите изживявания?

Ако на някой от тези въпроси отговорът ти е “Да!”, тогава не се колебай и ела на “Open Mic Battle”.

Какво печелиш?

Плюсовете на Open Mic-а са доста повече и са сериозни:

  • Можеш да спечелиш смеха на публиката
  • Можеш да спечелиш нов опит и преживяване
  • Можеш да преоткриеш ново призвание
  • Можеш да спечелиш одобрение от продуцента Иван Кирков
  • Можеш да получиш развитие в сферата
  • Можеш да спечелиш това да станеш част от семейството на Comedy Club
  • Няма какво да губиш. 🙂

Какво ти трябва, за да участваш?

Най-важното нещо, което ти трябва са СОБСТВЕНИ оригинални шеги.

За да те насочим повече, можем да те посъветваме да използваш лична история, тъй като най-добрите шеги идват именно от лично преживяване. Накарай ни да усетим и да се вживеем в ситуацията, която е била толкова забавна и смешна за теб.

Също така, не забравяй, че имаш от 5 до 7 минути на сцена – направи стегнат и оригинален материал, дори шегите ти да са малко. Екипът на Comedy Club много повече ще оцени оригиналността ти, потенциала ти и смелостта ти, отколкото разтягането на локуми.

комеди клуб отворен микрофон

Сценична треска, притеснения и първи път на сцена?

Всичко това е познато на всеки комедиант, който е искал някога е стартирал. Но всичко става с това да направиш първата крачка. Да се превърнеш в професионален комедиант е дълъг процес на развитие, затова от теб не се очаква още от първия път да взривиш сцената. Постарай се за себе си да бъдеш максимално спокоен и подготвен със стегнат материал, а ние ще оценим останалото.

Какво те очаква, ако спечелиш?

Най-голямата награда за победителя в Open Mic-а е да стане част от семейството на Comedy Club, както и шансът за бъдещо развитие в сферата по пътя към професионалното комедианство. Ще ти бъде обърнато индивидуално внимание, ще станеш част от общност, в която ще имаш възможност за изява, надграждане и покоряване на нови върхове.

Как да се свържеш с нас, за да се запишеш за участие?

Пиши на лично съобщение във Фейсбук или Инстаграм. Трябва да дойдеш поне 15 минути преди старта на шоуто.